Black Friday 2020 προσφορά από τη Vodafone με απεριόριστα λεπτά ομιλίας και δεδομένα με 38,19€

Vodafone, Black Friday 2020 προσφορά από τη Vodafone με απεριόριστα λεπτά ομιλίας και δεδομένα με 38,19€

Η Vodafone κινείται σε ρυθμούς Black Friday 2020 και προσφέρει το πακέτο της με απεριόριστα λεπτά ομιλίας, SMS και δεδομένα μόνο με 38.19€ το μήνα. Η προσφορά ισχύει για νέα συμβόλαια και φορητότητα αριθμού και απαιτεί δέσμευση για 24 μήνες χρήσης. Μπορείτε να βρείτε την προσφορά εδώ.

Το σημαντικό είναι πως το Vodafone Giga Unlimited Ultra προσφέρει πραγματικά απεριόριστες κλείσεις προς όλα τα δίκτυα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και απεριόριστα SMS προς εθνικά δίκτυα. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα data, ούτε “κόφτης” ταχύτητας, ενώ μπορείτε να τα χρησιμοποιείται και για tethering σε άλλες συσκευές.

Όλες οι Black Friday 2020 προσφορές που ανακαλύπτει η ομάδα μας

Να θυμίσουμε πως η κανονική τιμή του προγράμματος ανέρχεται στα 69,50€ ανά μήνα, ενώ το αντίστοιχο πρόγραμμα Gigamax Unlimited της Cosmote στοιχίζει 70€ ανά μήνα. Δε γνωρίζουμε μέχρι πότε θα ισχύει η εν λόγω αγορά. Αν σας ενδιαφέρει να έχετε τα πάντα απεριόριστα και η Vodafone έχει ισχυρό σήμα στην περιοχή σας, τότε σίγουρα αξίζει.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriel

Αυτά τα SMS ακόμα γιατί τα συμπεριλαμβάνουν στα πακέτα; Δεν μπορούν να αφαιρεθούν και να μειωθεί το πάγιο, ή να “μετατραπούν” σε data; Πιο χρήσιμο θα είναι.

SUPS 👨‍⚖️

για λογους μαρκετινγκ κ μονο..το μονο καλο ειναι οτι σιγα σιγα φαινεται οτι θ βγουν συμβολαια με απεριοριστα δεδομενα ποσο μαλλον οταν ετοιμαζεται η αναπτυξη 5g δικτυων

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το ότι κάποιοι δεν χρησιμοποιούν SMS, δεν σημαίνει ότι είναι και άχρηστα για όλο τον κόσμο. Όπως κι αν έχει, τα SMS δεν έχουν καμία αξία για τις εταιρίες πλέον, ούτε η χρήση τους επηρεάζει σε κάτι τα δίκτυα, οπότε και να τα καταργούσαν οι εταιρίες, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα τα “μετέτρεπαν” σε data…

Last edited 2 years πριν by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Teo

Γερή προσφορά για κάποιον που αυτή τη στιγμή θα ήθελε να κάνει κάποιο συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.