Black Friday 2020: Σας ενδιαφέρουν οι προσφορές; [Poll]

Black Friday, Black Friday 2020: Σας ενδιαφέρουν οι προσφορές; [Poll]

Με την αγορά της Ελλάδας ήδη να κινείται σε αγορά Black Friday 2020, αυτή την εβδομάδα θέλουμε να μάθουμε αν σας ενδιαφέρουν οι προσφορές. Μπορεί η Black Friday σαν ημέρα να έρχεται στις 27 Νοεμβρίου, όμως πλέον λειτουργεί σαν εκπτωτική περίοδος σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εμείς έχουμε ήδη ετοιμάσει τις καλύτερες προσφορές που έχουμε δει, με σύγκριση και με skroutz αλλά και έναν οδηγό για αρχάριους. Όμως, βλέπουμε ότι από τις περισσότερες προσφορές, έχουμε ξεχωρίσει ελάχιστες, επειδή πολλές δεν είναι και τόσο πραγματικές προσφορές, κάτι που περιμέναμε. Επίσης, απάντησαν Sony και Microsoft απάντησαν με εκπτώσεις στα ψηφιακά τους store.

Οπότε, η ερώτηση για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι: σας ενδιαφέρουν οι προσφορές της Black Friday 2020; Αν ναι, έχετε τσιμπήσει τίποτα; Αν όχι, γιατί δε σας ενδιαφέρουν; Σας έχουν αποθαρρύνει οι προσφορές των προηγούμενων ετών; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”15″]

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Δεν έχει ενδιαφέρον το Black Friday γιατί:

  • πουλάνε παλιά πράγματα που κάθονται ξεχασμένα στις αποθήκες τους λόγω το ότι δεν είχαν καλές πωλήσεις κάποια προϊόντα (με απλά λόγια ξεσκαρτάρισμα αποθήκης)
  • μας κοροϊδεύουν στις τιμές (δεδομένο)
  • βγάζουν ^super εκπτώσεις^ σε αχρείαστα προϊόντα που είναι μέτριας έως κακής ποιότητας
  • οι πραγματικές εκπτώσεις είναι 5-10%
  • έχουν πολύ λίγα αποθέματα το κάθε προϊόν με έκπτωση σε κάθε μαγαζί/κατάστημα
  • για να βρεις πραγματική έκπτωση θα πρέπει να τρέχεις παντού σε πάρα πολλά μαγαζιά που συνολικά δεν συμφέρει κιόλας (κούραση/βενζίνες/ταλαιπωρία/υπερβολικό ψάξιμο)

Θα είχε ενδιαφέρον το Black Friday μόνο εάν ήταν αληθινό !!!

Last edited 3 years πριν by KnightRider
Μάκης

Τα είπες όλα …………………………όλα όμως!! 👌

Panos_glf

Ετσι ακριβως!! 👍

Λαζαρος

συμφωνω..

Ovelix

Μόνο στο 1ο <<υποτιθέμενο>> Black Friday ψώνισα πριν από 3-4 χρόνια, το GranTurismo Sport τότε που από τα 79,90€ το βρήκα στα 39,90€, θα έπαιρνα και άλλα προϊόντα αλλά δεν άξιζε τότε κάτι, σε όλα τα υπόλοιπα αν και ήθελα πράγματα δεν ψώνισα τίποτα γιατί δεν άξιζε ο κόπος, πχ φέτος ήθελα LapTop και μηχανή του Espresso γιατί μου χάλασαν και τα δύο που είχα, είχα τσεκάρει τιμές και προϊόντα τουλάχιστον 1-2 μήνες πριν, μερικές ημέρες πριν το Black Friday ξαφνικά εξαφανίστηκαν από τα καταστήματα αυτά που είχα τσεκάρει, λυπάμαι αλλά δεν θεωρό έκπτωση τα 50-100€ σε ένα LapTop 2-3ετών με τον 1ο Ryzen επεξεργαστή ή με επεξεργαστή intel 2-3 γενιές πίσω, όπως δεν θεωρό έκπτωση τα 50€ στα κινητά των 929€, όπως και δεν μου έλειπαν τα 200€ για να πάρω LapTop των 1.900€. Επιλεκτικές σοβαρές εκπτώσεις σε ελάχιστα προϊόντα που θέλουν να φύγουν από τα μαγαζιά, το 95% των προϊόντων ουσιαστικά δεν έχουν καν Black Friday έκπτωση, νομίζω πως κάποιος πρέπει να επέμβει και να σταματήσει αυτό το πράγμα να λέγεται Black Friday, ο κόσμος το έχει καταλάβει, δείχνει την δυσαρέσκεια του μι ψωνίζοντας και τα καταστήματα αναγκάζονται το BlackFriday να το μετατρέπουν σε Black Week νομίζοντας πως… Συνέχεια »

Μάριος

Media markt και public εξαφάνισαν πριν ένα μήνα το lenovo slim 7 ryzen 4700u 16gb και το εμφάνισαν πάλι τώρα για black friday από 1690 κάπου αρχική πήγε στα 1190. Είναι τόσο άθλιοι που 1190 έκανε τον Οκτώβριο χωρίς καν έκπτωση! Μάλιστα τόση είναι και η τιμή του λάπτοπ από την lenovo . Πραγματικά κανένας σεβασμός στον καταναλωτή! Σκόπευα να αγοράσω κάτι αλλά ούτε καν. Θα περιμένω τα νέα μοντέλα του 2021. Πάντως η καλύτερη εποχή για αφορά λάπτοπ είναι Οκτώβριο αν θες and ryzen και Μάιο αν θες intel( ή Νοέμβρη Δεκέμβρη). Οι προσφορές είναι ψεύτικες. Να ελέγχετε και τα γραφήματα τιμών που έχουν τα skroutz και best price !

Γιωργος

Γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω;;;;;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το λαπτοπ που αγόρασα τον Αύγουστο το βρίσκω 20 ευρώ ακριβότερο σε τιμή Black Friday. Το ήθελα για μια γνωστή αλλά της είπα είναι κοροϊδία άστο για τα Χριστούγεννα που οι τιμές θα είναι καλύτερες.

Γιαννακιδης Γεωργιος

Θα μας τρελάνουν τελείως!!! το πρόβλημα μας δηλαδή είναι ότι για μια σούπερ συσκευή κινητού που αρχική τιμή τα 800€ τι δίνουν 650-700? Δηλαδή έχουμε τα 700 και το κατοσταρικο μας έλειπε? Το χειρότερο όλοι έχουν τα ίδια προϊόντα στις ίδιες τιμες!!!έλεος καρτέλ κανονικό!!!

Βασίλης

Η black Friday είναι και μια ευκαιρία για αυξήσεις τιμών.. παρακολουθώ μία αυτόματη μηχανή εσπρέσσο εδώ και 2 μήνες η τιμή όλο και ανέβαινε..στις 19/11 που ξεκίνησε επίσημα η black week η εσπρέσσομηχανή ειχε 240€ έκπτωση και η τελική της τιμή πλέων διαμορφώνεται στα 3€ πιο ακριβή σε σχέση με την τιμή που είχε αρχές Οκτωβρίου..

Κλώνος

Τα μεγάλα μαγαζιά με ηλεκτρονικές συσκευές απλά ρίχνουν τις τιμές σε επίπεδο Σκρουτζ και αν.black Friday υπάρχει μόνο στην Αμερική και κρατάει μια μέρα ,εδώ κοροϊδεύουν τον κόσμο και το θέμα είναι ότι ψαρωνει ακόμα ο λαός ,να δούμε πια γενιά θα τους πάρει χαμπαρι.δουλεύω και εγώ σε κατάστημα και σκοπός είναι με ψεύτικες εκπτώσεις να μπει κόσμος στο μαγαζί και ότι αρπαξουμε

Last edited 3 years πριν by Κλώνος
kostas

Τις τιμες που βλεπουμε στο black friday τις βλεπουμε μεσα στο Σκρουτζ σε καθημερινή βαση,οσοι ειναι gamers αξιζουν μονο τα ψηφιακα παιχνιδια ειτε σε κονσολες ειτε σε pc,εκει μπορώ να πω πως υπαρχουν καλες εκπτώσεις όπως επισης και το easybytez κανει τρελες τιμες την συγκεκριμένη μερα.οσο για τους αλλους που θελουν σόι και καλα να ψωνίσουν απο γνωστες αλυσίδες καλο θα ηταν να περιμενουν μεσα στον Δεκέμβριο για κατι καλυτερο

Ιωάννης jb

Απλά τραγικό το φετινό black Friday!
Δεν ξέρω αν θα δούμε κάτι άλλο!
Δεν βλέπω παλιά προϊόντα να τα σκοτώνουν!
Δε θα ήταν ωραία να βλέπαμε το xperia 1 να το σκοτώνουν στα 4 κατοστάρικα?
Δε θα ήταν ωραία να βλέπαμε το galaxy s9 να το σκοτώνουν στα 3 κατοστάρικα? ή το s10 στα 4 κατοστάρικα?
Δε θα ήταν ωραία να βλέπαμε το iPhone 8 plus να το σκότωναν στα 4 κατοστάρικα?
ή κάποιο λαπτοπ με κορυφαίο chipset παλιάς γενιάς κ καλά χαρακτηριστικά στα 2-3 κατοστάρικα?
Μία παλιά tv?
Τίποτα!!! Ντροπή!

Άγγελος

Στο κομματι των smartphones μπορει να δουμε κανα μεγαλο “μπαμ” την Παρασκευη(η γενικα μεσα στην εβδομαδα), οπως περσι με galaxy s7 και xperia xz1. Ελπιζω τουλαχιστον οι φετινες top προσφορες να μην αφορουν τοσο παλια μοντελα οσο αυτα. Δηλαδη, περσι θα μπορουσαν ανετα να βαλουν κανα s8.

Ιωάννης jb

Έχω τα ασύρματα hands free Sony c400!
Τα έχω αρκετά χρόνια, δε λέω κάτι! Όλα αυτά τα χρόνια έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος! φοβερο προϊόν!
Αλλά τα έχω βαρεθεί! θέλω κάτι νέο βρε παιδάκι μου! κάτι καινούριο!
Δώσε μια προσφορά της προκοπής!
Μου δίνεις τα h700 στα 97??
Παμε καλά δλδ? Πιο ακριβά κ από την αρχική τιμή που είχαν??
Αίσχος!!!
Δωστα ένα 50ρικο βρε!

forumsgr

Αρκεί να δει κάποιος τις πορείες τιμών στο skroutz! Για νέο build PC που κοίταγα τιμές από Σεπτέμβριο, μπορώ να σας πω οτι για το ίδιο setup τον Οκτώβρη έβγαινε 15% φθηνότερα σε σχέση με black friday τιμές. Κάνουν match τις τιμές του skroutz στα σοβαρά κομμάτια και σκοτώνουν τα δεύτερα – τρίτα που δεν πουλιόντουσαν ούτως ή άλλως.

Κώστας

Ακολουθώ μια GPU εδώ Κ καιρό, σχεδόν όσο την παρακολουθώ οι τιμές στο σκρουτζ Είναι πάνω κάτω ίδιες. Στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων την είχαν συνέχεια με έκπτωση. Ξαφνικά 5 μέρες πριν την υποτιθέμενη black friday Η τιμή εκτοξεύτηκε στα ύψη Κ στην συνέχεια κατέβηκε πάλι με την ετικέτα της black friday. Κοντά στις τιμές σκρουτζ. Έχει καταντήσει αηδία αυτό που κάνουν Κ κάποιος πρέπει να τους σταματήσει από το να κοροϊδεύουν τον κόσμο έτσι. Αν κάποιος ακολουθήσει την τιμή για καιρό τότε θα καταλάβει τι γίνεται, Κ σίγουρα αυτό που ψάχνει θα το βρει φθηνότερα σε άλλες εκπτώσεις.2 Κινητά ,2 λάπτοπ, tablet και άλλα τεχνολογίας τα έχω πάρει πολύ φθηνότερα σε εκπτώσεις εκτός black friday εποχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured poll

Ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποια νέα τεχνολογία περιμένετε περισσότερο να δείτε στα smartphones.

Smartphones poll

Το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα smartphone [Αποτελέσματα Poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone και σας έχουμε τα αποτελέσματα.

Smartphones poll

Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone; [Poll]

Στο poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε smartphone για εσάς.

Smartphones poll Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 Plus

Λέτε “όχι” στα Galaxy S21 λόγω έλλειψης φορτιστή στο πακέτο αγοράς [Αποτελέσματα poll]

Ρωτήσαμε τη μεγάλη κοινότητα τεχνολογίας του Techblog κάποιο εκ των νέων smartphone της σειράς Galaxy S21 και αυτά είναι τα αποτελέσματα.