Canon iR 3225-45 | Νέα σειρά προηγμένων ασπρόμαυρων εκτυπωτών

Η Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη διάθεση της σειράς iR 3225-45, μίας νέας σειράς ασπρόμαυρων εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών (MFP), η οποία επιτρέπει στους χρήστες τη σάρωση και τη διανομή εγγράφων με χρήση χρώματος. Τα συστήματα iR 3225/N, iR 3235/N και iR 3245/N αποτελούν μία πανίσχυρη λύση για ομάδες εργασίας σε επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, αλλά και σε μεγάλα εταιρικά περιβάλλοντα.

Τα μοντέλα iR 3225-45 διαθέτουν ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο με προαιρετικούς ελεγκτές για την εκτύπωση μέσω δικτύου, προσφέροντας εξαιρετική σχέση κόστους προς απόδοση και πραγματική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, καθώς παρέχουν στις ομάδες εργασίας τη δυνατότητα χρήσης μόνο μίας, κοινόχρηστης συσκευής. Τα συστήματα προσφέρουν επίσης υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά εισόδου και εξόδου, στα οποία περιλαμβάνονται η έγχρωμη σάρωση, οι δυνατότητες σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο LAN, οι δύο θύρες USB και η δυνατότητα εκτύπωσης με ανάλυση στα 1200 dpi για μεγαλύτερη βελτίωση της ευχρηστίας και της απόδοσης, προωθώντας ακόμα περισσότερο την αποδοτικότητα στα περιβάλλοντα γραφείου.

Τα μοντέλα διαθέτουν επίσης ένα νέο πάνελ χειρισμού, το οποίο διασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Σε αυτό περιλαμβάνεται μία μεγάλη TFT οθόνη αφής με προηγμένη ποιότητα εικόνας και εξαιρετική ευαισθησία στις καταχωρίσεις του χρήστη, διασφαλίζοντας υψηλότερα επίπεδα ευχρηστίας και ταχύτητας στο χειρισμό.

Για τις επιχειρήσεις με απαιτήσεις σάρωσης σε τακτική βάση, η προαιρετική λειτουργία i-αποστολής επιτρέπει στους χρήστες τη διανομή των σαρωμένων εγγράφων σε πολλαπλούς προορισμούς, όπως διευθύνσεις email, διακομιστές FTP ή i-Φαξ από τη συσκευή. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη ροή των εργασιών, με παράλληλη εξοικονόμηση αναλώσιμων, όπως το χαρτί και το μελάνι.

Στη σημερινή εποχή, το θέμα της ασφάλειας αποτελεί προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Η σειρά iR 3225-45 προσφέρει αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, καλύπτοντας όλους τους κρίσιμους τομείς: από τη συσκευή έως τη διαχείριση των εγγράφων και τη χρήση μέσω δικτύου. Η διαγραφή των περιεχομένων του σκληρού δίσκου αποτρέπει την παραμονή δεδομένων ευαίσθητου χαρακτήρα στη συσκευή, ενώ οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κρυπτογραφούνται. Οι δυνατότητες δημιουργίας αρχείων PDF με κρυπτογράφηση και υπογραφή χρήστη επιτρέπουν την ασφαλή διανομή των σαρωμένων εγγράφων, καθώς μόνο οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στις πληροφορίες. Επιπλέον, σε περίπτωση ανίχνευσης ενός ύποπτου δικτύου, η σύνδεση τερματίζεται άμεσα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Bitcoin

Γιατί η αξία του bitcoin εκτοξεύτηκε για ακόμα μια φορά

Το ταξίδι του bitcoin στα κύρια χρηματοοικονομικά έχει φτάσει σε ένα άλλο σημαντικό επίπεδο και σε μία άλλη τιμή ρεκόρ.

Business CES

CES 2022: Θα διοργανωθεί σε φυσική μορφή, το Techblog θα είναι εκεί

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει αλλάξει τα σχέδια ολόκληρου του πλανήτη, αλλά το Consumer Electronics Show (CES) του 2022 θα γίνει κανονικά.

Business Kotsovolos

Πρόστιμο 40.000 ευρώ σε Κωτσόβολο και Εθνική Τράπεζα για παραβίαση δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή

Πρόστιμο 40.000 ευρώ επέβαλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε δύο υπεύθυνους επεξεργασίας για μη ικανοποίηση του δικαιώματος πρόσβασης καταναλωτή σε αλληλογραφία μεταξύ τους.

Business Google Play Store

Google Play Store: Κόβεται στα μισά η συνδρομή των apps

H Google ανακοίνωσε ότι το κόστος συνδρομών τρίτων στο Google Play Store θα πέσει στα μισά από την 1η Ιανουαρίου 2022.