CeBIT 2011, Η μεγάλη έκθεση πληροφορικής στο Ανόβερο

Η παγκόσμια αγορά πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών ανταποκρίνεται θετικά στην CeBIT 2011 και τις τέσσερεις πλατφόρμες της. “Με τη δομή των πλατφορμών της CeBIT 2011 ικανοποιούμε απολύτως τα συμφέροντα του παγκόσμιου κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Ενώ από το 2008 έχουν ακυρωθεί 60 εκθέσεις του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, η CeBIT στοχεύει στην ανάπτυξη.”

“Με τα τμήματα CeBIT pro, CeBIT gov, CeBIT lab και CeBIT life, η διοργάνωση δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην αποδοτικότητα που προκύπτει από τον ανταγωνισμό. Μέσω μίας πιο στρατηγικής διαρρύθμισης στους χώρους της CeBIT, οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στους πελάτες τους ακόμη πιο στοχευμένα. Με αυτό τον τρόπο, η CeBIT προσφέρει τις ευνοϊκότερες συνθήκες για νέες συνεργασίες εν μέσω ανάκαμψης της οικονομίας”, αναφέρει ο Ernst Raue, πρόεδρος της Deutsche Messe AG στο Ανόβερο.

Το κεντρικό θέμα της CeBIT 2011 «Work and Life with the Cloud» θα αντικατοπτρίζεται και στους τέσσερις θεματικούς της τομείς.
«Η αυξανόμενη εξάπλωση του Cloud οδηγεί σε μία αξιοσημείωτη μετατροπή της δομής της βιομηχανίας της πληροφορικής και των πελατών της. Κάθε μετέχων της συγκεκριμένης αγοράς μπορεί να επωφεληθεί από αυτό. Η CeBIT 2011 υποδεικνύει τον τρόπο, προσφέροντας στον κλάδο τόσο προσανατολισμό όσο και μελλοντικές προοπτικές σε παγκόσμιο επίπεδο», σχολιάζει ο Raue.

CeBIT 2011

Βασικό συστατικό στοιχείο της CeBIT είναι τα Διεθνή Συνέδρια CeBIT – τα σημαντικότερα συνέδρια του διεθνούς κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Το 2011 υιοθετούν το σύνθημα: «Η δύναμη της δημιουργικότητας και της καινοτομίας». Τα θέματα περιλαμβάνουν ενδεικτικά το Cloud Computing, τα έξυπνα δίκτυα, το Real Time Business, το Augmented Reality και τις εφαρμογές κινητών τηλεφώνων.

Κεντρικοί ομιλητές των παγκόσμιων συνεδρίων της CeBIT για το 2011 είναι, μεταξύ άλλων, η Neelie Kroes, Ευρωπαία Επίτροπος για την Ψηφιακή Ατζέντα και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Blake Irving, διευθυντής προϊόντων της Yahoo και νέα σημαντική φυσιογνωμία πλάι στη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρίας Carol Bartz, ο Jean-Philippe Courtois, Γάλλος επικεφαλής του διεθνούς τμήματος στα κεντρικά γραφεία της Microsoft και ο Michael Mendenhall, διευθυντής μάρκετινγκ της Hewlett Packard παγκοσμίως. Χώρα – εταίρος στη CeBIT 2011 είναι η Τουρκία.

hwww.cebit.de

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SpaceX

DearMoon: Ιάπωνας επιχειρηματίας μας καλεί σε ταξίδι στο φεγγάρι

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Yusaku Maezawa ανακοινώνει το DearMoon με σκοπό να βρει τα μέλη του πληρώματος που θα τον συνοδεύσουν στη Σελήνη.

Business China

O Jack Ma χάνει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στην Κίνα

Ο λόγος είναι ότι οι κινεζικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την οικονομική δραστηριότητα του Jack Ma.

Business Amazon

H Amazon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής για τις iOS και Android συσκευές

Έντονη ήταν η αντίδραση με τον παραλληλισμό του εικονιδίου λόγω της παρομοίωσης με τον Αδόλφο Χίτλερ γεγονός που συνοδεύτηκε με την αλλαγή του εικονιδίου.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.