CES 2016: Το Techblog πάει Λας Βέγκας

Αρχές Ιανουαρίου 2016 και η καρδιά της παγκόσμιας τεχνολογίας θα χτυπάει στο Las Vegas. Το Techblog πάει Vegas και θα παρακολουθήσει από κοντά την CES 2016 την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας της Αμερικής από 6 έως και 9 Ιανουαρίου!

Για 4 ολόκληρες μέρες η καρδιά της τεχνολογίας θα χτυπάει στην Αμερική με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηλεκτρονικών να δίνουν το παρόν. Το Techblog έχει ολοκληρώσει το registration για τα μεγαλύτερα press conference των εταιρειών όπου αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο πολλά νέα μοντέλα smartphones, tablets, wearables, gadgets και gaming stuff.

Η ενημέρωση όμως δεν σταματάει εδώ, η πρόσφατη συνεργασία μας με τον όμιλο του Star Channel μας προσφέρει την δυνατότητα να έχουμε τον δικό μας τηλεοπτικό χρόνο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού καθημερινά και καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης με πλούσιο ρεπορτάζ ενώ θα μας βλέπετε ζωντανά με σύνδεση μέσω Skype στην εκπομπή LiveU της Πόπης Τσαπανίδου τις ημέρες τις έκθεσης.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την υποστήριξη. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:03

Σχόλια

  • Μπράβο Κώστα και ευχαριστούμε που μας ταξιδεύεις στον κόσμο της τεχνολογίας.και εσείς οι υπόλοιποι πείτε ένα ευχαριστώ στον Κώστα για αυτά που μας προσφέρει.

  • κωσταααααα ελαααα πες το πας casino και δεν το λες για να μην ζηλεψουμε....καλη τυχη σου ευχομαι παρτους τα λεφτααα

  • Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που το Techblog θα είναι παρόν στην CES, σωστά;;
    Συγχαρητήρια Κώστα!!! Το αξιζες! Ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια που μας έκανες όλους μια παρέα και συζητάμε για το χόμπι-αγάπη μας!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.