Click Away: Το Πλαίσιο εξακολουθεί να μην δέχεται παραγγελίες κάτω από 35 ευρώ [updated]

, Click Away: Το Πλαίσιο εξακολουθεί να μην δέχεται παραγγελίες κάτω από 35 ευρώ [updated]

Από σήμερα το πρωί και έως τις 7 Ιανουαρίου 2020 ξεκίνησε η λειτουργία του Click Away για παραλαβή προϊόντων από την είσοδο των καταστημάτων αφού πρώτα έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική η τηλεφωνική παραγγελία.

Ενημέρωση
e-katanalotis: Ξεκίνησε η λειτουργία για τα δωρεάν SMS του Click Away

Update, Δευτέρα 14/12: Το Πλαίσιο απέσυρε την ελάχιστη παραγγελία των 35 ευρώ για παραλαβή από κατάστημα μέσω Click Away. Για αποστολή μέσω courier εξακολουθούν να θέλουν η ελάχιστη παραγγελία να είναι 35 ευρώ.

Κάποιες μεγάλες αλυσίδες όπως τα καταστήματα Jumbo αποφάσισαν από την πρώτη μέρα ανακοίνωσης του νέου μέτρου να μην συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη μέθοδο αγοράς και παραλαβής προϊόντων για τους δικούς τουε λόγους.

Κάποιες άλλες αλυσίδες καταστημάτων όπως ο Κοτσωβολος και το Πλαίσιο αλλά και άλλοι, ξεκίνησαν κανονικά από σήμερα το Click Away με «αστερίσκους» όμως…

, Click Away: Το Πλαίσιο εξακολουθεί να μην δέχεται παραγγελίες κάτω από 35 ευρώ [updated]

Αυτό που έχει αποφασίσει το Πλαίσιο να εφαρμόζει στις ηλεκτρονικές αγορές με παράδοση στο σπίτι, όπου δεν επιτρέπει να προχωρήσεις σε αγορά αν το προϊόν η το σύνολο της παραγγελίας σου δεν ξεπερνάει 35 ευρώ, αποφάσισε και το εφαρμόζει και στην παραδόσεις με τη μέθοδο Click Away.

Πως κρίνετε αυτή την τακτική; Έχετε βρει και άλλες αλυσίδες που θέτουν παρόμοια προαπαιτούμενα;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπύρος

αυτό που γίνεται είναι νόμιμο;εγώ αγόρασα από άλλο κατάστημα.

Agnostos13

Ευκαιρία να τρώνε λεφτά με τα έξοδα αποστολής…

Γιάννης

Πολύ σωστά κάνουν , δεν είναι ψιλικατζίδικο.

Μιχαλης

Οπως το λες, καλα κανουν, αφου τους καναμε μαγκες και τωρα μας πουλανε μαγκιες.
γιαυτο στο χερι μας ειναι να κάνουμε απο εδω και περα τις αγορες μας απο αλλα μαγαζια!

Ξενοφών

Έχει και αλλού πορτοκαλιές…

Χρήστος

του κοτσοβολου τις πορτοκαλιές?

Beholder

Και πολύ καλά κάνουν. Οι δυνατότητες εξυπηρέτησης είναι πεπερασμένες, να εξυπηρετηθούν όσοι έχουν πραγματικά ανάγκη .

guest

ρε σαϊνι η αναγκη που εχει ο καθενας εχει να κανει με ποσα χρηματα πρεπει να πληρωσει;

Beholder

Ρε σαϊνι αλλά χρήματα τα ξοδεύσει ένας επαγγελματίας , άλλο ένα παιδάκι που θέλει να παίξει τα Χριστούγεννα , γκε γκε ?

ΓιωργοS

Ρε σαϊνι, άλλο το B2B του Πλαίσιο για τον επαγγελματία, άλλο το γενικό site του Πλαίσιο που βάζει το όριο. Αν δεν βλέπεις που πάει αυτό το θέμα με το κατώτατο όριο παραγγελίας, κλείσ το το μαγαζακι που (δεν) έχεις.

john

η αναγκη ειναι η η ιδια ασχετα αν εισαι επαγγελματιας η παιδακι.Αρα αν το παιδι σου ζητησει κατι που το εχει μονο το πλασιο να ξερεις οτι δεν μπορεις να το παρεις.πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι το συνολο και οχι μονο εσενα.

Beholder

Η συναισθηματική ανάγκη είναι η ίδια, η πρακτική ανάγκη όμως όχι. Είναι προφανές ότι ούτε επαγγελματίας είσαι, ούτε παιδιά έχεις. Αν το παιδί μου ζητήσει κάτι θα βάλω τα απαραίτητα ευρώ για να το πάρω. Όπως έγραψαν και άλλοι εδώ, στην κρίση πάνω πρέπει να λειτουργήσουν πρώτα οι επαγγελματίες (που τρέφουν τα παιδιά τους όπως λες).

KnightRider

Είναι άσχημη αυτή η αντιμετώπιση ως προς τους καταναλωτές – είναι κάτι σαν εκβιασμός – πχ θες 6 πράγματα κι επειδή σου βγαίνει στα 32€ να μην μπορείς να πας να τα παραλάβεις… Κι από την άλλη το plaisio έχουν ήδη πλουτίσει και κάνουν λες και δεν έχουν να φάνε…

Ralf

Ποια 6 προϊόντα πήρες με 32€;
Νομίζω ότι κοροϊδεύεις και το πλαίσιο και εμάς.

Ralf

Μην τρελαθούμε, στα 3€ κολλάμε;
Κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ που βάζει ελάχιστη παραγγελία 35€.
Να κόψετε τους καφέδες απέξω αν σας λείπουν τα 3€.

KnightRider

Απορώ με τέτοια άθλια πολιτική πως ο κόσμος κάθεται ακόμη και ψωνίζει από το plaisio…

ioli

Επειδή είμαι στο εμπόριο 25 χρόνια στο eshop είναι μπορείς να βάλεις από τι ποσό αγοράς επιθυμεί ο εκάστοτε επιχειρηματίας. Στο click away όμως στη δεδομένη στιγμή στη χώρα μας λόγω ιδιαίτερων συνθηκών έχει αντικαταστήσει τη φυσική παρουσία όπως δεν είναι κ δυστιχως ο καθένας κάνει ότι θέλει στο μαγαζάκι του!!!!!

SUPS 👨‍⚖️

πολυκαταστημα τεχνολογιας και γραφικης υλης ειναι ουτε φαρμακειο αλλα ουτε σουπερμαρκετ με ειδη πρωτης αναγκης..απο κει και περα ο καθενας ας κρινει οπως νομιζει τη πολιτικη αυτη..

Alex

Ε ναι, τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια μας. Υπάρχουν άτομα που παίρνουν 15 ευρώ μεροκάματο. Ωραία πολιτική μπράβο ρε καλλιτέχνες!

Last edited 3 years πριν by Alex
Βασιλης

Φαινεται οτι εχουνε ξεχασει πως γινανε πολυκαταστημα πουλωντας μολυβακια και γομιτσες. Δεν πειραζει θα ενισχυθουν τα μικρομαγαζα που σιγουρα θελουνε τα σνομπαριστα ευρουδακια μας.

Βενιζέλος

Καλά κάνει. Πολλοί εδώ μέσα ψάχνατε τη μέρα που ξεκίνησαν οι παραδόσεις των Ps 5 που βρίσκονται οι κονσόλες και χαλούσατε τον κόσμο. Το πλαίσιο που χρησιμοποιεί δικά του φόρτηγα βάζει προτεραιότητα και σου λέει δε μπορώ να καθυστερώ 200 – 300 ή και παραπάνω παραγγελίες για μια ξύστρα ή δυο μολύβια 3 ευρώ.

Ελένη

Άρα εγώ που θέλω τρία τιμολόγια (μπλοκ) κι είπα ουφ όταν άνοιξε για τους επαγγελματίες,να περιμένω λίγο ακόμη και να πάω να υποστηρίξω το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου!
Γιατί ψηλά σήκωσαν τον αμανέ..υπάρχουν κι επαγγελματίες που βογγανε και τα μετράνε!

SUPS 👨‍⚖️

ανοίξανε σήμερα! προφανώς και θα πάς εκεί!

Spirowski

Ευτυχώς που έχω φύγει από Ελλάδα εδώ και χρόνια.Τη υπανάπτυκτη χώρα.

Ralf

Δεν φταίει μόνο το Πλαίσιο. 😂😂😂

Δημήτρης

Εγώ θα το έφερνα έτσι ώστε μα βγαίνει 36€ για μια δυο παραγγελίες έτσι για σπάσιμο.χαχαχα!!!

ester

Παιδια, εγω πηρα μια θηκη και με αφησε να την παραγγειλω παρολο που δεν ξεπερνουσε τα 35 ευρω. Προφανως η δικη σας παραγγελια για ανω των 35 αφορα συγκεκριμενο καταστημα

Θα σε κάνω ντα

Σαΐνια μου εσείς που κοιτάτε την πάρτι σας χρησιμοποιώντας το γενικό καλό…
Ναι ναι…βλακεία που το πλαίσιο έβαλε κατώτατη τιμή…αλλά όταν θα βαρέσει κανόνι που δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει από τις πολλές παραγγέλιες, οι ίδιοι θα γράφουν “ας έκανε προσλήψεις”. Ξέρετε τι είναι φόρος Pigou? Αυτό που κάνει το πλαίσιο. Θέτει ένα κατώτερο πόσο ώστε να μη δεχεται τεράστιο όγκο παραγγελιών. Εάν δει ότι είναι αυξημένες οι παραγγελίες θα αυξήσει το κατώτερο όριο. Σαίνι που γράφεις για το παιδί σου και το δώρο του. Είμαστε σε μία δύσκολη εποχή. Εάν δεν πάρει ο Γιόκας σου φέτος δώρο ή τα ανήψια σου, μην ανησυχείς, θα συνεχίσουν να ζουν. Και εμείς μικρά μάθαμε να στερουμαστε πράγματα.
Εδώ αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εφοδιαστική αλυσίδα η Apple, Samsung, Sony και πόσες άλλες πολυεθνικές και δεν θα έχει πρόβλημα το πλαίσιο και κάθε πλαίσιο. Και ο άλλος μας λέει ότι καλά έκανε και έφυγε από την Ελλάδα. Εκεί στο Τουρμπεκιστάν να μείνεις που τα έχεις όλα δίπλα σου στην εντέλεια. Αλλά καλοκαιράκι θα σε παρακαλούσα να συνεχίσεις να μένεις εκεί. Δεν σε θέλει η Ελλαδίτσα όλες τις εποχές!!!

Last edited 3 years πριν by Θα σε κάνω ντα
Κωστουλας

Γυφταριο ΠΛΑΙΣΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.