e-katanalotis: Ξεκίνησε η λειτουργία για τα δωρεάν SMS του Click Away

, e-katanalotis: Ξεκίνησε η λειτουργία για τα δωρεάν SMS του Click Away

Αναβαθμίστηκε η ψηφιακή πλατφόρμα e-Καταναλωτής και προστέθηκε η δυνατότητα καθορισμού ραντεβού για την παράδοση προϊόντων εκτός καταστήματος Click Away, έτσι ώστε οι επιχειρήσεις να μην βαρύνονται με το κόστος του SMS. Μέσα από την εφαρμογήο καταναλωτής θα βρει επίσης ενημέρωση για τις λιανικές τιμές πώλησης των καυσίμων στην επικράτεια.

Τι είναι η εφαρμογή e-katanalotis

Η εφαρμογή e-katanalotis αποτελεί μια πύλη πληροφόρησης που ανέπτυξαν το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και ο ΟΚΑΑ ΑΕ προκειμένου οι καταναλωτές να λαμβάνουν γνώση για τις μέσες τιμές των βασικών αγαθών που διατίθενται στα super market. Αποτελεί πληροφοριακό σύστημα που προάγει τα ανοιχτά δεδομένα και τη διαφάνεια στην αγορά και όχι μηχανισμό αγοραπωλησίας. Στην εφαρμογή υπάρχουν 13 αλυσίδες Super Market με 2.500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 1400 προϊόντα.

Κατεβάστε την εφαρμογή e-katanalotis

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.