CodeBiz 2019: Ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός για Coders & Bizers έφτασε στο τέλος του

CodeBiz 2019, CodeBiz 2019: Ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός για Coders & Bizers έφτασε στο τέλος του

Το CodeBiz 2019 έφτασε στο τέλος του. Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Μαρτίου οι διαγωνιζόμενοι συναντήθηκαν στο Innovathens powered by Samsung, παρουσίασαν τις ιδέες τους, έγιναν ομάδες, έλαβαν πολύτιμη βοήθεια από τους μέντορες και προσπάθησαν να φτάσουν στην κορυφή.

Δύο διήμερα γεμάτα καινοτομία, προγραμματισμό και business plans έκλεισαν με τον Μεγάλο Τελικό στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων όπου το ring κατέκτησε η ομάδα e-Stand.

Η e-Stand υπόσχεται να βελτιώσει τον τρόπο που ψωνίζουμε στην λαϊκή αγορά. Η 1η χρονιά του CodeBiz ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων. Η δημιουργικότητα και η όρεξη των συμμετεχόντων εντυπωσίασαν τους μέντορες και τους κριτές, οι οποίοι βοήθησαν τις ομάδες να αναπτύξουν τις ιδέες τους και μέσα σε τόσο λίγο χρόνο να δημιουργήσουν ένα νέο και καινοτόμο προϊόν.

Το Techblog ήταν χορηγός επικοινωνίας του CodeBiz 2019.

Μείνε συντονισμένος για φωτογραφίες και βίντεο από το CodeBiz 2019
Website | Facebook Page | Facebook Event

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.

Business Apple iOS

Απόλυση και μήνυση σε μηχανικό της Apple που έστελνε leaks με το iPhone του στα μέσα

Όταν ο μηχανικός της Apple έτρεχε στο διάλειμμά του στην τουαλέτα, το έκανε όχι γιατί τον καλούσε η φύση αλλά για να διαγράψει εφαρμογές,

Business Samsung

Η Samsung θέλει να μπει στο mobile banking με «super app» τύπου WeChat

H Samsung εργάζεται στο να ξεκινήσει ένα «super app» για mobile banking σε συνεργασία με μια μεγάλη τράπεζα της Νότιας Κορέας