Comex, Ο δημιουργός του Jailbreakme απολύθηκε από την Apple

Θυμάστε πέρισυ τον νεαρό Nicholas Allegra (δημιουργό του jailbreakme για iPhone) που είχε προσλάβει η Apple επιβραβεύοντας το ταλέντο του στο hacking; Ένα χρόνο μετά και ο Comex βρίσκεται χωρίς δουλειά. Η Apple τον απέλυσε επειδή καθυστέρησε να απαντήσει σε ένα email που του ανακοίνωναν αν θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους ως εξωτερικός συνεργάτης.

Μάλλον ο Comex – όπως είναι το nickname του – είχε πάρει τις αποφάσισεις του αλλά και η Apple δεν αστειεύτηκε. Λέτε να επιστρέψει στην αγαπημένη του κοινότητα αυτή του Jailbreak;

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 19 Οκτωβρίου 2012 9:05

Σχόλια

  • Κώστα, πρώτη φορά βλέπω "κουτσομπολίστικο" post εδώ... please όχι! :)

    Λίγο εκτός θέματος, κάποιος είπε σε κάποιο άλλο post εχθές, μιας και έχεις κοινό που σε στηρίζει, "γιατί δε κάνει και καμιά έρευνα για τις υπερτιμημένες τιμές των ηλεκτρονικών προϊόντος στην Ελλάδα;" Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Φυσικά μακριά από μπελάδες ε!!!

  • Θα τους είπε οτι το ιοσ6 ειναι λαλακια και τον απέλυσαν για παραδειγματισμό. Λες να είχε 4 ακόμα και να ξενέρωσε με οτι χαρακτηριστικά έκοψαν άδικα απο την συσκευή?

  • Είχε σύμβαση για 1 έτος και έληξε.

    Μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη απόλυση. Απλά είπαμε θέμα για Apple είναι ας το γράψουμε να ανεβάσουμε τα νούμερα στο site γιατί η Apple πουλάει - και αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν έχεις πάρει ποτέ δωράκι από αυτούς αλλά αυτοί γράφουν τα νούμερα στο site σου.

    Καλά το ίδιο ισχύει για όλα τα blogs όχι μόνο για εσένα - δεν είναι προσωπικό...

  • ariusbb, από το Gizmodo που είδα την είδηση δεν γράφει κάτι για σύμβαση. Γράφει ότι "Apple has kinda, sorta fired Comex." Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά δεν έχει καμία σχέση τόσο με το άρθρο όσο και με τη φιλοσοφία του Techblog. Εύχομαι εκεί που ήθελες να ακουστείς να σε ακούσανε!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.