Cyprus Tech News Report #2

Συνεχίζουμε για δεύτερη εβδομάδα την ενημέρωσή σας με θέματα από την Κυπριακή αγορά τεχνολογίας και το σημερινό μενού περιλαμβάνει προσφορές για αγορές από τα Public, Electroline και Cablenet αλλά και μια εκδήλωση διαμαρτυρίας για το ACTA και πάρτυ με Dj’s και ελέυθερη είσοδο. Cyprus Tech News Report, νέα στήλη κάθε Τρίτη στο Techblog.

Παιδιά, όσοι είστε από Κύπρο και διαβάζετε Techblog θα ήθελα και τη δική σας συνδρομή για την ενημέρωση όλων των Κυπρίων. Μπορείτε να σχολιάζετε με τις δικές σας πληροφορίες εδώ στο Cyprus Tech News Report ή να επικοινωνείτε μαζί μας εδώ.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report #2

Αυτή τη βδομάδα τα πολυκαταστήματα Public σε Λεμεσό και Λευκωσία προσφέρουν τηλεοράσεις σε μειωμένες τιμές. Σε προσφορά βρίσκονται τα εξής μοντέλα:
• SONY LCD 3D KDL32EX720B 32″ από 609 ευρώ τώρα 399 ευρώ
• SONY LCD 3D KDL37EX720B 37″ από 709 ευρώ τώρα 499 ευρώ
• SONY LCD 3D KDL46EX720B 46″ από 1129 ευρώ τώρα 799 ευρώ

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report #2

Το Σάββατο 26/5 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο ACTA (Anti Counterefeit Trade Agreement) στο μπαράκι “ΣΒΟΥΡΑ” στη Λευκωσία. Η εκδήλωση στόχο έχει να ενημερώσει για τους κινδύνους που κρύβουν τα νομοσχέδια ACTA-SOPA-PIPA και να προτείνει τρόπους και μέτρα για την αντιμετώπισή τους. Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση για το εν λόγω θέμα. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικό πρόγραμμα από διάφορους DJ’s. Η είσοδος είναι δωρεάν. Η πιο πάνω εκδήλωση είναι μια από τις πολλές προσπάθειες που γίνονται στην Κύπρο στα πλαίσια της ενημέρωσης και αφύπνισης των κατοίκων της μεγαλόνησου σε θέματα που αφορούν το διαδίκτυο και την ασφάλεια.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report #2

Το κατάστημα Electroline προσφέρει δωροκουπόνι αξίας 10 ευρώ για εξαργύρωση σε μελλοντική αγορά σε όσους εγγραφούν στο νέο πρόγραμμα της εταιρίας «Loyality Card». Οι κάτοχοι της «Loyality Card» θα έχουν περισσότερα προνόμια και μπορούν στο μέλλον να επωφεληθούν από τις εκάστοτε προσφορές της Εlectroline. Δύο άλλες αξιόλογες προσφορές της Electroline για τον μήνα Μάιο είναι η μείωση της τιμής του iPhone 4S 16GB από 659 ευρώ σε 629 ευρώ με δώρο Βluetooth και προσφορά στην τηλεόραση LG PLASMA TV 42PW450 42 ιντσών, 600hz, 3D η οποία πωλείται τώρα στα 479 ευρώ.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report #2

Ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου, τηλεφωνίας και τηλεόρασης, Cablenet προσφέρει πλέον τη δυνατότητα χρήσης της CI+ card. Η CI+ card (Common Interface Plus) είναι κάρτα αποκωδικοποίησης, η οποία παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα να απολαμβάνει την ψηφιακή τηλεόραση της Cablenet χωρίς τη χρήση ξεχωριστού αποκωδικοποιητή. Μοναδική προϋπόθεση είναι η τοποθέτηση της κάρτας στην ειδική εισδοχή CI+ (Common Interface) της τηλεόρασης. κάρτα αυτή είναι διαθέσιμη από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της Cablenet έναντι του ποσού των 39,90 ευρώ. Με την αγορά της CI+ Card μπορείτε να αποκτήσετε μια τηλεόραση νέας τεχνολογίας σε μειωμένη τιμή από οποιοδήποτε κατάστημα της Megaelectric παρουσιάζοντας την απόδειξη αγοράς της CI+. Ας σημειωθεί ότι για την πιο πάνω υπηρεσία και προσφορά απαιτείται συνδρομή στη Βασική (Standard) ή Υψηλής Ευκρίνειας (Ηigh Definition) Ψηφιακή υπηρεσία της Cablenet.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report #2

Η SONY στα πλαίσια της προώθησης της τεχνολογίας 3D στις τηλεοράσεις της προσφέρει δωρεάν PlayStation 3 160GB με κάθε αγορά τηλεόρασης από τη σειρά HX και άλλων συγκεκριμένων μοντέλων (άνω των 40 ιντσών με τεχνολογία 3D). Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, μια 3D FULL HD τηλεόραση σε συνδυασμό με τη δυνατότητα του PlayStation 3 για αναπαραγωγή 3D Blu Ray Disks προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι. Μερικές τηλεοράσεις που συμπεριλαμβάνονται στην εν λόγω προσφορά είναι οι ΗΧ920,ΗΧ850, ΗΧ750 οι οποίες, μεταξύ άλλων, προσφέρουν MotionFlow μέχρι και 800 Ηz, Web Browser, Skype, X-Reality ProWi-Fi και απευθείας εγγραφή σε USB και HDD.

————————————————————————————————————————————

Τη στήλη Cyprus Tech News Report επιμελείται η ιστοσελίδα Technolocy.com.

————————————————————————————————————————————

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Cyprus Cyprus Tech Cyprus Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Το Techblog αγαπάει την Κύπρο και τη δική της αγορά τεχνολογίας και κάθε εβδομάδα σας μεταφέρει μέσα από τη στήλη Cyprus Tech News Report όλες τις εξελίξεις από τη Μεγαλόνησο. Αυτή την εβδομάδα μαθαίνουμε την τιμή πώλησης του Nintendo 3DS XL, την άφιξη στην κυπριακή αγορά του αδιάβροχου smartphone Sony Xperia Go αλλά και την […]

Smartphones Cyprus Cyprus Tech Cyprus Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Τα νέα της τεχνολογίας από την Κύπρο

Αυτή την εβδομάδα το Cyprus Tech News Report παρουσιάζει μία νέα καρτοκινητή πρόταση από την Κύπρο, με την υποστήριξη του δικτύου ΜΤΝ, νέες εισόδους στην αγορά των smartphones και ενδιαφέρουσες τεχνολογικές εξελίξεις, με νέα σημεία πώλησης τεχνολογίας στο νησί.

Smartphones Cyprus Cyprus Tech Cyprus Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Προσφορές τεχνολογίας από την Κύπρο

Αυτή την εβδομάδα το Cyprus Tech News Report φροντίζει για την τσέπη σας και ανακαλύπτει τις καλύτερες προσφορές τεχνολογίας που τρέχουν στην Κύπρο! Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν τα νέα Android tablets Archos Arnova και COBY, οι νέες σειρές τηλεοράσεις Smart TV των LG και Samsung ενώ τρέχουν και προσφορές σε φορητούς υπολογιστές Lenovo και Dell από τα […]

Business Cyprus Cyprus Tech News Report Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Κάθε Τρίτη νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Αυτή την εβδομάδα τα νέα τεχνολογίας από την Κύπρο είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Ξεκινάμε με τις προσφορές σε δωρεάν χρόνο ομολίας της MTN και των πακέτων MTNPayAsYouGo, τις προσφορές της Cyta, τις σπέσιαλ τιμές σε βιντεοπροβολείς της BenQ, τη διάθεση στην κυπριακή αγορά των κινητών LG Optimus L7 και HTC Desire C αλλά και την […]