Disney CEO, “Ο Χίτλερ θα λάτρευε τα Social Media”

Disney, Disney CEO, “Ο Χίτλερ θα λάτρευε τα Social Media”

Σε συζήτηση που έγινε για το μέλλον των Social Media και την επιρροή που ασκούν στην διαφήμιση, ο Bob Iger δήλωσε πως: “Τα Social Media, είναι παράδεισος για έναν εξτρεμιστή. Είναι πλέον το πιο δυνατό εργαλείο marketing, καθώς ο σχεδιασμός τους μπορεί να φιλτράρει το πώς βλέπει ο κόσμος διάφορα θέματα που έχουν να κάνουν με τις πεποιθήσεις και τους βαθύτερους μας φόβους.” 

Ο Iger που έχει τιμηθεί και με βραβείο ανθρωπισμού, πρόσθεσε στην δήλωση του, ότι ο Χίτλερ για όλους τους παραπάνω λόγους, θα λάτρευε τα Social Media. Επίσης κατηγόρησε τις συγκεκριμένες πλατφόρμες ότι δημιουργούν λάθος αίσθηση λόγω αυτών που μοιράζεται ο κόσμος εκεί κι ότι ευθύνονται για την διάδοση του μίσους.

“Το μίσος κι ο θυμός, μας τραβούν σε μια άβυσσο για ακόμη μια φορά” , ενώ πρόσθεσε ότι η κοινωνία και η κουλτούρα, έχουν επηρεαστεί σε τέτοιο βαθμό, που όποιος πιστεύει στον πολιτισμό, την αξιοπρέπεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν μπορεί να βρει εύκολα κάτι θετικό.

Λίγες ώρες αργότερα, η Disney παρουσίασε την νέα της πλατφόρμα streaming Disney+. Ωστόσο η εταιρεία, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επί των δηλώσεων του Iger.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Disney featured

Disney Plus: Ο πόλεμος στο password sharing ξεκινά τον Ιούνιο

Εάν έχετε λογαριασμό Disney Plus και μοιράζεστε τη σύνδεσή σας με φίλους και συγγενείς εκτός του σπιτιού σας, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε.

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Internet Disney

Disney Plus: Στα βήματα του Netflix, πολεμά το password-sharing

H Disney θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταπολέμησης του password-sharing στην υπηρεσία της Disney Plus το ερχόμενο καλοκαίρι.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.