Η νέα υπήρεσία Disney+ διαθέσιμη στην Αμερική τον Νοέμβριο με μηνιαία συνδρομή 6,99 δολάρια

Disney, Η νέα υπήρεσία Disney+ διαθέσιμη στην Αμερική τον Νοέμβριο με μηνιαία συνδρομή 6,99 δολάρια

Η νέα streaming υπηρεσία της Disney θα θα έχει όλη την ταινιοθήκη της εταιρείας. Όπως φάνηκε από την παρουσίαση της εταιρείας, τα σχέδια της Disney, είναι να κατακτήσει και το internet. Τι σημαίνει αυτό; Για αρχή, η εταιρεία θα προσφέρει ένα οικονομικό συνδρομητικό πακέτο, με την αγορά του οποίου, θα μπορεί ο χρήστης να απολαμβάνει τόσο το πρόγραμμα του Disney+, όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρει το ESPN και το Hulu.

Από τα πρώτα θέματα που κάλυψε η παρουσίαση της Disney, ήταν τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί ο θεατής να παρακολουθήσει τις ταινίες και τις σειρές που επιθυμεί. Όταν κάποιος χρήστης, ολοκληρώσει την εγγραφή του, θα μπορεί αμέσως να κατεβάσει όσο υλικό θέλει από την πλατφόρμα και να το παρακολουθήσει offline. Η συγκεκριμένη λειτουργία, υπάρχει και στο Netflix τα τελευταία χρόνια, ωστόσο δεν είναι διαθέσιμη για όλο το φάσμα των υπηρεσιών. Η υπηρεσία Disney+ εκτός των άλλων θα υποστηρίζει 4K και HDR video.

Η ποικιλία που θα έχει το Disney+, μάλλον έχει σκοπό να μην μπορεί κανείς να σταματήσει να παρακολουθεί τις αγαπημένες του ταινίες. Όπως έγινε γνωστό, εκτός από την ταινιοθήκη της εταιρείας που αναφέραμε πιο πάνω, στην πλατφόρμα θα έρθει φρέσκο και πρωτότυπο υλικό που αποτελεί μέρος των πιο δημοφιλών franchise της εταιρείας.

 

 

Τι θα δούμε

Από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας, η Captain Marvel, θα είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας, αποκλειστικά στο Disney+, ενώ λίγο αργότερα θα έρθει και το Frozen 2. Όλες οι ταινίες “Cars” θα είναι Online για τους μικρούς μας φίλους. Ο Jeff Goldblum θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής “The World According to Jeff Goldblum”, την παραγωγή της οποίας θα κάνει το National Geographic. Πέραν αυτής της εκπομπής, το National Geographic θα παρουσιάσει και μία ακόμη, που ακούει στο όνομα “Magic of the Animal Kingdom”.

Φυσικά δεν θα μπορούσε από όλο αυτό να λείπει η Marvel. Θα δούμε ένα spinoff με τις περιπέτειες των Falcon – Winter Soldier. Όπως ανακοίνωσε ο Kevin Feige, θα υπάρξουν mini-series για τους “Scarlet Witch – Vision”, “Loki”, ενώ θα δημιουργηθούν animated series για διάφορους χαρακτήρες του MCU, όπου σε αυτές θα δανείζουν τις φωνές τους, οι ηθοποιοί των ταινιών. Για παράδειγμα, θα υπάρξει μια σειρά, που πρωταγωνίστρια της θα είναι η Peggy Carter, στην οποία θα δούμε τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν η Peggy είχε πάρει το φίλτρο του Captain America.

Από την πλευρά της Lucasfilm, ανακοινώθηκε κι επίσημα το νέο show “The Mandalorian”, ενώ η Kathleen Kennedy, επιβεβαίωσε το prequel του Rogue One, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Diego Luna και φυσικά την νέα season του “The Clone Wars”.

Και οι 30 season της αγαπημένης σειράς “The Simpsons”, θα είναι διαθέσιμη στο Disney+. Η σειρά μέχρι πρότινος κυκλοφορούσε στο Hulu. Με την Disney πλέον να κατέχει, το μεγαλύτερο μερίδιο του Hulu, η σειρά θα παίζεται στο Disney+ κι όπως ανακοινώθηκε, το συμβόλαιο με τους δημιουργούς ανανεώθηκε, οπότε θα έρθουν και όλες οι νέες περιπέτειες τους στην νέα υπηρεσία.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Disney, ανακοίνωσε πως η εταιρεία δουλεύει σε νέες live-action σειρές και ταινίες, οι οποίες θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας Disney+, μία εκ των οποίων είναι η “Lady and The Tramp.”

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, η υπηρεσία θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου στην Αμερική, με μηνιαία συνδρομή στα 6,99 δολάρια και την ετήσια μόλις στα 69,99. Στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο χρόνο, θα κυκλοφορήσει σταδιακά, τα επόμενα δύο χρόνια. Μέχρι τότε υπομονή..

Πηγή

 

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Greg

Βάζεις NetFlix βάζεις και Disney+ και άσε μετά τον ΟΤΕ TV να σε παίρνει τηλέφωνο και να σε παρακαλάει να βάλεις, 25€ +6€ επιπλέον για κάθε extra TV του σπιτιού που θες να βλέπεις OTE TV είναι κλοπή.

teching

Η τα κεταβάζεις όλα δωρεάν από το διαδίκτυο. Όλες οι σειρές και ταινίες αυτών υπάρχουν δωρεάν… Δεν αξίζει η συνδρομή πλέον σε καμιά υπηρεσία.

Beowolf

Κι αυτό κατέβασε. Τζάμπα είναι.
https://youtu.be/vy7rNic_WAo

teching

Ποιος μίλησε για kodi???

Greg

Να κατεβάσεις και να δεις τι ??? 1ον οι Ελληνικές σελίδες υποτιτλισμού αντί να βγάζουν υπότιτλους τσακώνονται μεταξύ τους, 2ον ξεκινάνε μια σειρά και μετά την παρατάνε στην μέση ή καθυστερούν ακόμα και μήνα τον υπότιτλο, με αυτούς θα παίζουμε ??? χίλιες φορές να πληρώνω NetFlix και Disney+ παρά να μου σπάζουν τα νεύρα οι Ελληνικές σελίδες (δεν)υποτιτλισμού, καλό κλείσιμο τις εύχομαι.

teching

Μάλλον δεν έχεις δει ταινίες από τις ελληνικές σελίδες. Οι υπότιτλοι μια χαρά είναι αν μπορείς εσύ κάνε καλύτερους. Συν ότι το κάνουν αφιλοκερδώς (στο περίπου). Μαλώνουν μεταξύ τους??? Tι άλλη δικαιολογία θα ακούσω… Ναι τα επεισόδια μπορεί να αργούν 1-2 μέρες να βγουν αλλά το να δώσει κάποιος (μιλώ για την πλειοψηφία) λεφτά ειδικά στις μέρες μας για να δει τις σειρές πιο γρήγορα δεν έχει νόημα. Α και να μην το ξεχάσω…υπάρχουν και τα torrents (για πιο παλίες ταινίες) που εκεί υπάρχει και ανάλυση 1080p – 4k. Να συνεχίσω???
NETFLIX + DISNEY το οικινομικότερο πακέτο βγαίνει στα 15-20 ευρώ περίπου το μήνα με hd ανάλυση. Το χρόνο 200+…και παέι λέγοντας.

Greg

Έχω κάπου στα 10+ χρόνια που ασχολιόμουν με το <>, δεν ξεκίνησα χθες τους υπότιτλους και το κατέβασμα, μέσα σε αυτά τα 10+ χρόνια βαρέθηκα τους (δεν θα γράψω ονόματα σελίδων) τους τάδε Α’ να τσακώνονται με τους τάδε Β’ και μετά οι τάδε Β’ να τσακώνονται με τους τάδε Γ’ και να βάζουν το κόσμο που απλά θέλει έναν υπότιτλο στην μέση και να πληρώνει την νύφη σταματώντας να βγαίνουν υπότιτλοι για σειρές σαν είδος όπλου για να δυσκολέψει η μια σελίδα υποτιτλισμού την άλλη κλπ και με πολλούς ερασιτέχνες υποτιτλιστές να τα παρατάνε εξαιτίας αυτής της κατάστασης, είχα και τον αδερφό μου που ήταν μέλος σε μια τέτοια κοινότητα υποτιτλιστών και τα παράτησε, αυτά που μου έγραψες εσύ είναι η καραμέλα που πιπιλάνε 10 χρόνια τώρα για να πείθουν τον κόσμο που δεν τους ξέρει, μην ξεχνάς ότι γνωστή σελίδα υποτιτλισμού πριν κανά 2 καλοκαίρια ζητούσε οικονομική βοήθεια γιατί έλεγε δεν μπορούσε να συντηρήσει των σέρβερ της και ότι αν δεν βοηθούσαμε οικονομικά θα σταματούσε να βγάζει υπότιτλους, σήμερα η συγκεκριμένη σελίδα αφού τσακώθηκαν μεταξύ τους διαχωρίστηκαν και έγιναν 2 διαφορετικές ιστοσελίδες (τα λεφτά άραγε πήγαν για να συντηρηθεί ο σέρβερ ή για να φτιαχτεί ο νέος της… Συνέχεια »

teching

λογια λογια λογια χωρίς νόημα… άλλο ένα σεντόνι ξερολίασης. Καλύτερα να υπάρχει ποικιλία σε αυτά τα site παρά μόνο μία σελίδα γιατί αν γίνει κάτι και πέσει δεν υπάρχει εναλλακτική.
απειλούν τον κόσμο ότι θα σταματήσουν τον υποτιτλισμό???(είναι λίγο βαρύ το απειλώ δεν νομίζεις?) δες το προηγούμενο σχόλιο μου γιατί είσαι εκτός θέματος. Επανέλαβες το ίδιο επειδή απλά δεν έχεις επιχειρήματα. Κάνε ότι θες, πλήρωσε όσο θες, αυτό είναι δική σου υπόθεση.

Greg

Έγινε προβατάκι μου εσύ, φάε το σανό σου και συνέχισε το τροπάριο σου, σου είπα τόσα πράγματα και ότι ήμουν και εγώ στον χώρο και ότι ο αδερφός μου ήταν υποτιτλιστής και εσύ λες δεν είπα επιχειρήματα. Καληνύχτα, μην ξυπνάς, δεν τρέχει τίποτα.

teching

Έχω ξυπνήσει απλά εσύ συνεχίζεις να κοιμάσαι. Το ότι έχεις συγγενή υποτιτλιστή τι μας νοιάζει? Εσύ έκανες τίποτα? όχι. Το να λες είχα γνωστούς που κάναν το ένα το άλλο δηλώνεις ότι είσαι ένας κλασσικός Ελληνάρας που νομίζει ότι έχει δίκιο σε όλα και πως οι ιδέες του πρέπει να γίνουν νόμοι. Ανέφερες να γίνει μια ενιαία σελίδα με ελληνικές σειρές – ταινίες. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην γίνει κάτι αντίστοιχο και με τις συνδρομητικές υπηρεσίες?? Η Disney αγόρασε την 21st Century Fox για 52,4 δισεκατομμύρια. Η apple βγάζει δικιά της τώρα. Και θα βγουν και άλλες… Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι παίζονται τρελά χρήματα και κάθε συνδρομητική που βγαίνει το μισό περιεχόμενο είναι πάνω κάτω ίδιο με τις υπόλοιπες. Ψάχνουν κορόιδα απλώς. ΟΤΕ TV, AMAZON, WarnerMedia, NETFLIX, NOVA CINEMA, APPLE, DISNEY και η λίστα μεγαλώνει… Σκέψου ότι έχει δαπανήσει 100 εκατ. δολάρια για τα Φιλαράκια μια σειρά που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς δωρεάν σε διάφορα κανάλια. (παράδειγμα). Στο τέλος όλες οι παραπάνω θα έχουν το δικό τους αποκλειστικό περιεχόμενο (βλέπε disney ότι έκανε στο netflix) και για να παρακολουθήσεις εσύ 5-6 διαφορετικές σειρές θα πρέπει να έχεις και σύνδρομή σε κάθε υπηρεσία. Βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος και… Συνέχεια »

Κώστας Βλαχάκης

Απαγορεύεται η χρήση της λέξης πρόβατο στις συζητήσεις του Techblog.

Greg

Σωστά δεν επιτρέπεται και συγνώμη για την χρήση του.

Kostas

Από τότε που έβαλα netflix ελληνικά κανάλια δεν έχω δει, δεν με ενδιαφέρουν κιόλας, όσα θέλω τα βρίσκω στο netflix

Greg

Όταν η Ελληνική τηλεόραση το μόνο που έχει να σου προσφέρει είναι εκπομπές μαγειρικής, ριάλιτι, Τούρκικα και τον Λαζόπουλο πίστεψε με ούτε το ρεύμα που καίει η τηλεόραση δεν αξίζει, γιαυτό και όλοι μας έχουμε συνδρομητικές υπηρεσίες τύπου NetFix, OTE TV κλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Disney featured

Disney Plus: Ο πόλεμος στο password sharing ξεκινά τον Ιούνιο

Εάν έχετε λογαριασμό Disney Plus και μοιράζεστε τη σύνδεσή σας με φίλους και συγγενείς εκτός του σπιτιού σας, ετοιμαστείτε να ξοδέψετε.

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Internet Disney

Disney Plus: Στα βήματα του Netflix, πολεμά το password-sharing

H Disney θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταπολέμησης του password-sharing στην υπηρεσία της Disney Plus το ερχόμενο καλοκαίρι.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.