easypay POINT και e-Παράβολο από την Τράπεζα Πειραιώς

Με δύο νέες καινοτόμες υπηρεσίες, easypay POINT και e-Παράβολο που απευθύνονται στους καταναλωτές και τις μικρές επιχειρήσεις, η Τράπεζα Πειραιώς διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών της στους τομείς των πληρωμών, της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας και στις δράσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η υπηρεσία easypay POINT απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που επιλέγουν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους με μετρητά σε κοντινά τους σημεία. Συγχρόνως απευθύνεται και στις μικρές επιχειρήσεις (κυρίως περίπτερα, ψιλικά, mini-markets, φαρμακεία κ.ά.) που, ως easypay POINT, θα δίνουν στους καταναλωτές-πελάτες τους τη δυνατότητα να επωφελούνται από τη μεγάλη γκάμα των easypay πληρωμών της Τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό οι μικρές επιχειρήσεις απαλλάσσονται εντελώς από την υποχρέωση να συνάψουν συμβάσεις με κάθε οργανισμό, να παρουσιάσουν τους λογαριασμούς κ.ο.κ. Ο καταναλωτής πληρώνει με μετρητά και, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, παίρνει απόδειξη με τη σιγουριά και την εξασφάλιση της Τράπεζας Πειραιώς. Η υπηρεσία easypay POINT προσφέρεται μέσω EFT/POS τερματικών συσκευών, εξοπλισμένων με αναγνώστη barcode για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση κατά την εκτέλεση της συναλλαγής.

Σταδιακά, οι διαθέσιμες πληρωμές στα easypay POINT θα καλύπτουν όλο το φάσμα των 800 πληρωμών που φιλοξενεί το www.easypay.gr και καλύπτουν οργανισμούς όπως ΔΕΚΟ, τηλεπικοινωνίες, ασφαλιστικές εταιρείες, δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης, συνδρομητική τηλεόραση, τουριστικά γραφεία κ.ο.κ. Θα εμπλουτίζεται δε συνεχώς και με νέες συναλλαγές όπως πώληση αερόχρονου κινητής τηλεφωνίας, φόρτιση προπληρωμένων καρτών, μεταφορά μικροποσών μεταξύ καταναλωτών, έκδοση e-παραβόλων, e-tickets κ.ά. Ως easypay PΟΙΝΤ, η επιχείρηση θα ενδυναμώνεται και σαν πάροχος υπηρεσιών που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν καθημερινά, εξασφαλίζοντας τόσο αυξημένη κίνηση για την επιχείρηση όσο και μια πηγή επιπλέον εισοδήματος.

Η υπηρεσία e-Παράβολο, για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά, επιτρέπει την έκδοση παραβόλων του Ελληνικού Δημοσίου κατευθείαν από μια Τράπεζα, χωρίς να χρειάζεται ο πολίτης να χρησιμοποιήσει το taxisnet. Σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ), η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει από σήμερα τη δυνατότητα έκδοσης παραβόλων από τη winbank, τη βραβευμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής της Τράπεζας Πειραιώς, τόσο μέσω web banking όσο και μέσω mobile banking αλλά και από το www.easypay.gr. Μέσω αυτών ο χρήστης των υπηρεσιών της Τράπεζας μπορεί να εκδώσει και να πληρώσει το παράβολο της επιλογής του χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή ή το κινητό του τηλέφωνο. Oι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να έχουν στη στιγμή το παράβολo που χρειάζονται, από οπουδήποτε και οποτεδήποτε, ακόμα και όταν είναι μέσα στη δημόσια υπηρεσία, στην οποία πρέπει να το προσκομίσουν. Πολύ σύντομα η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη και από όλα τα καταστήματα της Τράπεζας, τα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών easypay Kiosks, το easypay mobile και τα easypay POINT.

Παρουσιάζοντας τις νέες υπηρεσίες ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής κ. Σωτήρης Συρμακέζης, τόνισε πως «η υπηρεσία easypay POINT εκφράζει τη στρατηγική της Τράπεζας Πειραιώς να βρίσκεται δίπλα στις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών και συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Αντίστοιχα, με το e-Παράβολο η Τράπεζα στηρίζει και ενισχύει τις δράσεις ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που αναλαμβάνουν οι φορείς του Ελληνικού Δημοσίου, θεωρώντας ότι αυτές αποτελούν προϋπόθεση για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης.

easypay POINT και e-Παράβολο, easypay POINT και e-Παράβολο από την Τράπεζα Πειραιώς

easypay POINT και e-Παράβολο, easypay POINT και e-Παράβολο από την Τράπεζα Πειραιώς

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.