Εφαρμογιάδα#6: 9 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο

Η Εφαρμογιάδα είναι ο μόνος διαγωνισμός στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών.

Στις πέντε Εφαρμογιάδες που έχουν διοργανωθεί έχουν συμμετάσχει πάνω από 60 developers και περισσότερα από 600 άτομα ως κοινό.

Εφαρμογιάδα#6
9 Νοεμβρίου
Ρομάντσο: Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
Ώρα προσέλευσης 18:30
www.efarmogiada.gr

efarmogiada εφαρμογιάδα, Εφαρμογιάδα#6: 9 Νοεμβρίου στο Ρομάντσο

Στην Εφαρμογιάδα οι διαγωνιζόμενοι εκτός από το να κερδίσουν έπαθλα, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν developers, με επενδυτικά σχήματα που αναζητούν εν δυνάμει επιτυχημένες εφαρμογές και με άλλους developers που είναι πιθανό να συνεργαστούν. Κάθε διαγωνιζόμενος έχει πέντε λεπτά να παρουσιάσει την εφαρμογή του και ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών είναι 12 διαγωνιζόμενοι ανά Εφαρμογιάδα. Στην Εφαρμογιάδα δεν μπορούν να συμμετέχουν εφαρμογές που είναι ήδη αναγνωρισμένες στην αγορά.

Οι εφαρμογές δεν αξιολογούνται από κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Το κοινό επενδύει εικονικά χρήματα στις εφαρμογές που κρίνει πιο αξιόλογες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χρήματα είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού.

Όσοι ενδιαφέρονται να διαγωνιστούν θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο www.efarmogiada.gr μέχρι τις 2 Νοεμβρίου.

Η Εφαρμογιάδα#6 τελεί υπό την αιγίδα των:
– Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ)
– Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HEPIS)

Το Techblog και το Autonomous.gr είναι Χορηγοί Επικοινωνίας της Εφαρμογιάδα#6

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.