Elon Musk: «Προσωρινά σε αναμονή» η συμφωνία εξαγοράς του Twitter

elon musk, Elon Musk: «Προσωρινά σε αναμονή» η συμφωνία εξαγοράς του Twitter

«Προσωρινά σε αναμονή» είναι η συμφωνία εξαγοράς του Twitter, σύμφωνα με τον μεγιστάνα Elon Musk. Η είδηση ήρθε αφού η πλατφόρμα ανέφερε ότι οι ψευδείς ή ανεπιθύμητοι λογαριασμοί αποτελούσαν λιγότερο από το 5% των 226 εκατ. ημερήσιων ενεργών χρηστών με δυνατότητα δημιουργίας εσόδων.

Ο CEO της Tesla, σε ανάρτησή του, δημοσίευσε έναν σύνδεσμο προς μια αναφορά του Reuters στις 2 Μαΐου σχετικά με τις καταγραφές του Twitter, λέγοντας ότι θέλει να δει τους υπολογισμούς της εταιρείας.

«Οι διαπραγματεύσεις με το Twitter είναι προσωρινά σε αναμονή, καθώς εκκρεμούν λεπτομέρειες για να υποστηρίξουν τον υπολογισμό ότι οι λογαριασμοί ανεπιθύμητων/ψευδών αντιπροσωπεύουν πράγματι λιγότερο από το 5% των χρηστών», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σε επόμενο tweet o Elon Musk σημείωσε ότι «εξακολουθεί να δεσμεύεται στην εξαγορά», προτείνοντας ότι θα προχωρήσει αφού το Twitter παράσχει ικανοποιητικές πληροφορίες για τα ποσά αυτά.

Η τιμή της μετοχής του Twitter υποχώρησε έως και 20% μετά την είδηση της αναμονής, ενώ η Tesla σημείωσε άνοδο 6%.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.

Business Elon Musk Neuralink

Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου μπορεί να ελέγξει το ποντίκι του υπολογιστή με τη σκέψη

Ο πρώτος άνθρωπος που έλαβε εμφύτευση τσιπ εγκεφάλου από τη Neuralink μπορεί να ελέγξει ένα ποντίκι υπολογιστή μόνο με τη σκέψη του.

Business Elon Musk

Tesla Optimus Gen 2: Αποκαλύφθηκε το νέο ανθρωποειδές ρομπότ

Η Tesla αποκάλυψε το «Optimus Gen 2», μια νέα γενιά του ανθρωποειδούς ρομπότ της που θα πρέπει να μπορεί να αναλαμβάνει εργασίες.