Elon Musk: Πρόταση για εξαγορά του Twitter σε μετρητά

elon musk, Elon Musk: Πρόταση για εξαγορά του Twitter σε μετρητά

O CEO της Tesla, Elon Musk, προσφέρεται να αγοράσει το 100% του Twitter, προσφέροντας 54,20 $ ανά μετοχή σε μετρητά.

Με ανακοίνωση στις αμερικανικές χρηματιστηριακές αρχές, ο Musk γνωστοποιεί πως προτείνει να εξαγοράσει όλες τις μετοχές που δεν είναι στην κατοχή του έναντι 54,2 δολαρίων ανά μετοχή, με ένα premium 54% με βάση το κλείσιμο στις 28 Ιανουαρίου, αποτιμώντας την εταιρεία στα 43 δισ. δολάρια.

Στην επιστολή του ο Elon Musk σημειώνει ότι “η πρότασή μου είναι η καλύτερη και τελική προσφορά”. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Twitter θα πρέπει να βγει εκτός χρηματιστηρίου για να προχωρήσουν οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν. «Δεν έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση, ούτε πιστεύω ότι μπορώ να προχωρήσω στις απαραίτητες αλλαγές όσο είναι εισηγμένη εταιρία», τονίζει.

Εάν η πρότασή του δε γίνει αποδεκτή, τότε «θα χρειαζόταν να επανεξετάσω τη θέση μου ως μέτοχος», λέει ο Musk.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Καλέ αυτός δεν έλεγε τις προάλλες ότι δεν έχει μετρητά για να βοηθήσει τους φτωχούς και ότι όλη του ή περιουσία είναι μετοχές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.