Elon Musk: Με τον Tim Cook «λύσαμε την παρεξήγηση» με την εφαρμογή iOS του Twitter

elon musk twitter, Elon Musk: Με τον Tim Cook «λύσαμε την παρεξήγηση» με την εφαρμογή iOS του Twitter

Tα βρήκαν από ότι φαίνεται ο Elon Musk και ο Tim Cook για το ζήτημα της εφαρμογής του Twitter για συσκευές iOS. Ο CEO του Twitter είχε δηλώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πως η Apple είχε «απειλήσει να αποκλείσει» το Twitter από το App Store», ωστόσο τώρα είπε ότι αυτός και ο Cook είχαν μια «καλή συζήτηση» κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης στα κεντρικά γραφεία της Apple.

«Μεταξύ άλλων, επιλύσαμε την παρεξήγηση σχετικά με την πιθανή κατάργηση του Twitter από το App Store. Ο Tim ήταν ξεκάθαρος ότι η Apple δεν σκέφτηκε ποτέ να το κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς, όμως, να εξηγήσει ποτέ ποια ήταν η αρχική πηγή του προβλήματος της Apple με την εφαρμογή του Twitter. Ωστόσο, ο πρώην επικεφαλής εμπιστοσύνης και ασφάλειας της πλατφόρμας έχει δηλώσει ότι η Apple είχε επισημάνει διάφορα ζητήματα κατά τη διαδικασία ελέγχου της εφαρμογής στο παρελθόν.

Για τις υπόλοιπες κατηγορίες που είχα εξαπολύσει στην Apple, ο Musk δεν είπε κουβέντα για το αν συζητήθηκαν.  Θυμίζουμε πως είχε επικρίνει τον «μυστικό φόρο» 30% του App Store στις αγορές εντός εφαρμογής, ενώ φέρεται να καθυστέρησε την επανεκκίνηση των συνδρομών στο Twitter Blue προκειμένου να αποφύγει τις χρεώσεις, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο Platformer. Ακόμα, είχε κατηγορήσει τον Cook ότι σταμάτησε μεγάλο μέρος της διαφήμισης της Apple στο Twitter.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.