Epson Aculaser C2800 | Οικονομική laser εκτύπωση

Η Epson λανσάρει ένα νέο διπλό, έγχρωμο, laser εκτυπωτή, ο οποίος προσφέρει μια υψηλής ταχύτητας, έγχρωμη, laser εκτυπωτική λύση προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος ενός σύγχρονου γραφείου. Ιδανική για την εκτύπωση του έντυπου υλικού υψηλής ποιότητας για το marketing και τις πωλήσεις, η κομψή νέα σειρά της Epson AcuLaser C2800 είναι εξαιρετικά αποδοτική, τόσο όσον αφορά στη λειτουργία όσο και στην τιμή.

Η Epson έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια εδραιωθεί στην αγορά κατασκευής εκτυπωτών και έχει παρουσιάσει πλήρη γκάμα εκτυπωτών για επιχειρήσεις. Ο νέος εκτυπωτής αντικατοπτρίζει τη συνεχή καινοτομία της Epson, προσφέροντας τους υψηλότερους χρόνους εκτύπωσης της αγοράς για την κατηγορία του. Πράγματι, η σειρά AcuLaser C2800 διαθέτει ικανότητα παραγωγής μέχρι και είκοσι έγχρωμων σελίδων ανά λεπτό ή είκοσι-πέντε ασπρόμαυρων σελίδων ανά λεπτό.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχοντας λάβει υπόψη το περιβάλλον του πολυάσχολου γραφείου, η μικρή σε μέγεθος μονάδα παρέχει υψηλών προδιαγραφών χωρητικότητα 400 φύλλων, μεγέθους A4, με ένα σχετικά μικρό αποτύπωμα. Επιπρόσθετα, ο εκτυπωτής λειτουργεί πολύ ήσυχα και είναι τελείως αθόρυβος αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκτύπωσης.

Η αποδοτικότητα αυξάνεται από το γρήγορο χρόνο εκκίνησης, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη αποδοτικότητα σε λιγότερο από τριάντα δευτερόλεπτα. Η μεγάλη, εύχρηστη LCD οθόνη είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό προστιθέμενης αξίας, παρέχοντας μια διασύνδεση βασισμένη σε εικονίδια για απλή και αποδοτική λειτουργία και συντήρηση.

Η νέα σειρά AcuLaser C2800 είναι η απόδειξη για την εμπειρία και εξειδίκευση της Epson, αντικατοπτρίζοντας την ισχυρή εστίαση της εταιρείας στην κατηγορία των εκτυπωτών γραφείου. Ο νέος εκτυπωτής διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα, με το βασικό μοντέλο να συνοδεύεται από μία διπλής ικανότητας έκδοση και μια τρίτη επιλογή που συνδυάζει διπλές δυνατότητες με αυξημένη χωρητικότητα χαρτιού της τάξης των 950 φύλλων.

Κύρια χαρακτηριστικά του Epson AcuLaser C2800:
Μικρού μεγέθους έγχρωμος laser εκτυπωτής
20 σελίδες ανά λεπτό σε έγχρωμη λειτουργία, 25 σελίδες ανά λεπτό σε ασπρόμαυρη λειτουργία
Σταθερά χαρακτηριστικά: PCL6, PCL5c, Adobe Postscript3TM και ESC/Page Colour
Σταθερές διασυνδέσεις: EpsonNet 10/100 Base Tx Ethernet και Hi-Speed USB (2.0 συμβατό)
Οθόνη LCD για εύχρηστη λειτουργία και συντήρηση
Κομψός, σύγχρονος σχεδιασμός

Δείτε επίσης:
> Optoma HD65 | Με 720p και Deep Color
> LG Flatron L206WU | με σύνδεση USB
> Διακοπή συνεργασίας μεταξύ Intel και OLPC

Επεξεργάστηκε την 6 Απριλίου 2008 14:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.