Το ταχύτερο δίκτυο 3G είναι 84 Mbps

Οι Δανοί και Σουηδοί καταναλωτές θα έχουν σύντομα τέσσερις φορές ταχύτερες ευρυζωνικές υπηρεσίες, καθώς οι ταχύτητες στο δίκτυο του παρόχου 3 αυξάνονται αλματωδώς από τα 21 Mbps στα 84 Mbps. Αυτή η τεράστια αύξηση προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία εφαρμογών Internet, όπως η κοινωνική δικτύωση, τα online παιχνίδια και οι βιντεοδιασκέψεις, για χρήστες εν κινήσει.

Για να βελτιωθεί σημαντικά η κάλυψη, η αναβάθμιση θα υλοποιηθεί μέσω νέου δικτύου 3G στα 900 MHz, το πρώτο στη Σουηδία, το οποίο θα προμηθεύσει και θα υποστηρίξει η Ericsson.

Η τριετής σύμβαση μεταξύ της Ericsson και της 3 περιλαμβάνει την αναβάθμιση στη δυνατότητα HSPA Evolution για το υπάρχον 3G δίκτυό της, μέσω των 42 Mbps, στα 84 Mbps, καθώς και ένα νέο δίκτυο ασύρματης πρόσβασης WCDMA/HSPA στη μπάντα συχνοτήτων των 900 MHz. Επιπλέον, η Ericsson παρέχει οπτική και μικροκυματική μεταφορά μέσω IP, καθώς και υπηρεσίες υποστήριξης. Η υλοποίηση θα ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2010. 

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2010 13:27

Σχόλια

  • Εμας μας δουλευουν κανονικα παιδια.Με το 3G λενε πιανεις ταχυτητες μεχρι 21.6 ΜΒit(Cosmote) και πραγματικα αμφιβαλλω αν πιανουμε 1MBit.
    Αντε ρε παμε ολοι Σουηδια..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.