Ericsson | Παρουσιάζει το νέο IMS IPTV middleware

, Ericsson | Παρουσιάζει το νέο IMS IPTV middlewareΗ Ericsson επεκτείνει την τηλεοπτική της λύση με το πρώτο στον κόσμο IPTV middleware ενσωματωμένο στο σύστημα IMS. Η ανοικτή, βασισμένη σε πρότυπα, λύση IPTV από άκρο σε άκρο της εταιρείας υποστηρίζει την εύκολη ενσωμάτωση και δίνει επιλογή παροχέα για τους παρόχους.

Οι κορυφαίοι πάροχοι τηλεοπτικών τεχνολογιών έχουν ενοποιήσει τις καταναλωτικές συσκευές, τις λύσεις προστασίας περιεχομένου, τους διακομιστές video και το λογισμικό εφαρμογών με τη νέα λύση IPTV της Ericsson, μια ανοικτή λύση επιπέδου επικοινωνιακών φορέων, η οποία έχει σχεδιαστεί για να καθοδηγεί το μέλλον των μικτών και συνδυασμένων επικοινωνιών καθώς και των υπηρεσιών ψυχαγωγίας.

Η λύση IPTV από άκρο σε άκρο ευθυγραμμίζεται με τις προδιαγραφές του Open IPTV Forum και είναι η πρώτη λύση στον κόσμο που είναι προ-ενσωματωμένη στο IMS. Φέρνει κοντά βασικές λύσεις της Ericsson – το νέο IPTV middleware με δυνατότητα IMS, την υποδομή δικτύου IPTV, τις κορυφαίες στην αγορά λύσεις επεξεργασίας video και τεχνολογίες video on demand – με διαλειτουργικά προϊόντα τρίτων κατασκευαστών από κύριους συντελεστές του κλάδου της τηλεοπτικής τεχνολογίας, όπως οι Accedo Broadband, Agama Technologies, Amino, HP, SecureMedia, Sun Microsystem, Tilgin, Verimatrix και ZyXEL.

Ο Eric Cooney, επικεφαλής του τμήματος TV Solutions της Ericsson, τονίζει: “Η Ericsson έχει συνδυάσει τις κορυφαίες λύσεις της δικτύου, ψηφιακής τηλεόρασης, τις συμβουλευτικές δυνατότητες και τις δυνατότητες ενοποίησης συστημάτων, με βασικούς συνεργάτες του κλάδου, για την παρουσίαση μιας διαμορφωμένης σύμφωνα με τον κλάδο τηλεοπτικής πλατφόρμας που παρέχει το όραμα της εξατομικευμένης τηλεοπτικής εμπειρίας. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο να δώσουμε στους παρόχους τη δυνατότητα να διαφοροποιήσουν τις τηλεοπτικές τους λύσεις και να προσφέρουν καινοτόμες υπηρεσίες που προσελκύουν, διατηρούν και συναρπάζουν τον καταναλωτή”.

“Το νέο μας IPTV middleware έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με ανοικτά πρότυπα ώστε να μπορεί να διαλειτουργεί πλήρως με τρίτους προμηθευτές. Αυτό σημαίνει ότι ως κύρια εταιρεία ενοποίησης, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά από τα καλύτερα στην κατηγορία τους και πλήρως δοκιμασμένα προϊόντα, ως μέρος ενός προ-ενσωματωμένου συστήματος από άκρο σε άκρο”.

Η νέα λύση IPTV middleware της Ericsson δίνει στους παρόχους την ευελιξία και τη δυνατότητα κλιμάκωσης που χρειάζονται για να δημιουργήσουν, να δοκιμάσουν και να αναπτύξουν μια εξατομικευμένη και αλληλεπιδραστική τηλεοπτική εμπειρία για τους συνδρομητές τους, καθώς επίσης και να παρέχουν ένα ολοκληρωμένο τηλεοπτικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει αλληλεπιδραστική, κινητή και κατ’ απαίτηση λειτουργία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business 5G Ericsson

Πάνω από 1 δισ. άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση σε 5G έως το τέλος του 2020

Η Ericsson ανακοίνωσε πως σύμφωνα με τις προβλέψεις της, πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση σε 5G έως το τέλος του 2020.

Smartphones 5G Ericsson featured

Μέχρι το 2025 θα υπάρχουν 2.6 δισ. συνδρομητές 5G

Οι συνδρομητές 5G θα φτάσουν έως το 2025 τους 2.6 δισεκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα με αναφορά που κυκλοφόρησε η Ericsson.

Business Ericsson

Ericsson: Ο CEO, Hans Vestberg, αποχωρεί άμεσα

Ο CEO της Σουηδικής Ericsson, Hans Vestberg, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας αποχωρεί άμεσα από την θέση του, κάτι όμως που δεν είναι τόσο ξαφνικό.

Business Apple Ericsson

Ericsson: 7 μηνύσεις κατά της Apple και ζητά απαγόρευση πωλήσεων

Τη μια μήνυση μετά την άλλη δέχεται η Apple καθώς μέσα στην εβδομάδα έγινε γνωστό ότι με απόφαση του δικαστηρίου καλείται να πληρώσει το ποσό των 532.9 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή παραβίασε τις πατέντες της Smartflash. Σειρά παίρνει η Ericsson η οποία δεν υπέβαλε, ούτε μια ούτε δυο αλλά 7 μηνύσεις κατά της Apple για παραβίαση […]