Ericsson Voyager II, 5ης γενιάς Digital Satellite News Gathering

Από την παρουσίαση της πρώτης 24ωρης τηλεοπτικής υπηρεσίας ειδήσεων πριν 30 χρόνια, οι σταθμοί ειδήσεων έπαιζαν πολύ σημαντικό ρόλο στην καθημερινή τηλεοπτική συνήθεια των τηλεθεατών, μεταδίδοντας ειδήσεις όλο το εικοσιτετράωρο από όλο τον κόσμο. Η Ericsson έχει αναπτύξει το Voyager II, ένα ευέλικτο και κλιμακούμενο προϊόν συλλογής ειδήσεων.

, Ericsson Voyager II, 5ης γενιάς Digital Satellite News Gathering

Μελέτες της Ericsson ConsumerLab, οι οποίες επικεντρώνονται στη συμπεριφορά των τηλεθεατών και στον τρόπο σκέψης τους για τις τηλεπικοινωνίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τηλεόρασης, δείχνουν ότι το 93% των ανθρώπων εξακολουθούν να παρακολουθούν προγραμματισμένα «γραμμικά» προγράμματα που μεταδίδονται κάθε εβδομάδα, εκ των οποίων το μεγαλύτερο κομμάτι είναι ειδήσεις και αθλητικά νέα.

Το Voyager II είναι το 5ης γενιάς προϊόν DSNG της Ericsson. Πρόκειται για νέο και επαναστατικό hot-swappable 1RU πλαίσιο με πλήρως ανανεωμένο διαισθητικό μπροστινό πάνελ διάδρασης με το χρήστη, σύμφωνα με τις τελευταίες ανάγκες της βιομηχανίας. Είναι η πρώτη λύση που απελευθερώνει τη δύναμη της κωδικοποίησης MPEG-4 AVC 4:2:2 με ακρίβεια10-bit και ανάλυση έως 1080p50/60 στην αγορά DSNG. Με το διαθέσιμο ευρύτερο φάσμα επιλογών για επεξεργασία βίντεο, το προϊόν επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίσουν την κάλυψη από SD σε HD και μάλιστα σε πολλαπλά κανάλια και 3D, τα οποία μεταδίδονται σε μια πληθώρα δορυφορικών και επίγειων δικτύων.

Το Ericsson Voyager II επεκτείνει τις πρωτιές της ομάδας της Ericsson στην αγορά. Το 1995, η ομάδα ανέπτυξε την πρώτη λύση της βιομηχανίας MPEG-2 DSNG, επιτρέποντας στους οργανισμούς ειδήσεων να στέλνουν ψηφιακό βίντεο με χρήση λιγότερου δορυφορικού εύρους ζώνης. Η ομάδα συνέχισε την καινοτομία το 1998 με το πρώτο HD MPEG-2 καθιστώντας προσιτή την υψηλότερη ποιότητα εικόνας για τους παρόχους δορυφορικής και καλωδιακής και το 2004 κυκλοφόρησε τον πρώτο MPEG-4 AVC HD κωδικοποιητή – καθιστώντας εφικτό το επιχειρηματικό μοντέλο για την HDTV παγκοσμίως.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Ericsson USA

Ericsson: Πρόστιμο 206 εκατ. δολαρίων από τις ΗΠΑ

Η Ericsson καλείται να πληρώσει πρόστιμο 206,7 εκατομμυρίων δολαρίων στην αμερικανική δικαιοσύνη για να διευθετήσει μια υπόθεση διαφθοράς που συνδέεται με τη τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ.

Business Ericsson

Ericson: Νέο πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων

Η Ericsson θα καταβάλει πρόστιμο ύψους 206 εκατ. δολαρίων και παραδέχτηκε την ενοχή της για την παραβίαση των διατάξεων περί δωροδοκίας του νόμου για τις πρακτικές διαφθοράς στο εξωτερικό.

Business Ericsson

Νέος γύρος απολύσεων στην Ericsson – Αποχωρούν 8500 εργαζόμενοι

Η Ericsson σκοπεύει να απολύσει 8.500 υπαλλήλους της παγκοσμίως στο πλαίσιο προγράμματος εξοικονόμησης κόστους της εταιρείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Business Ericsson

Η Ericsson προχωρά σε περικοπή 1.400 θέσεων εργασίας στη Σουηδία

Η Ericsson σχεδιάζει να περικόψει περίπου 1.400 θέσεις εργασίας στη Σουηδία στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χιλιάδες απώλειες θέσεων εργασίας σε άλλες χώρες, ιδίως στις ΗΠΑ.