Express Delivery αυθημερόν από τα Super Market Κρητικός

, Express Delivery αυθημερόν από τα Super Market Κρητικός

Την εποχή του κορονοϊού με αποτέλεσμα την καραντίνα και το κλείσιμο μέσα στα σπίτια μας αυξήθηκαν κατακόρυφα οι online παραγγελίες και στα είδη τροφίμων από στα Super Market.

Λίγα ήταν τα ηλεκτρονικά καταστήματα Super Market στη χώρας μας που δέχονταν online παραγγελίες και αυτά έχουν μεγάλο πρόβλημα από τον τεράστιο όγκο των παραγγελιών.

Έτσι, μετά τον Σκλαβενίτη που μπήκε στο efood και ο Κρητικός φέρνει σήμερα την δυνατότητα αγοράς online και παράδοσης αυθημερόν (με μηχανάκι) ειδών πρώτης ανάγκης, μέσα από το δικό του site www.kritikos-easy.gr

Επιλέξτε ανάμεσα σε 2.000 προϊόντα προϊόντα καθημερινής ανάγκης,
Κάιντα Super Market Κρητικός υπόσχονται να τα έχετε στην πόρτα σας την ίδια μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί (από τις 10:00 μέχρι τις 20:00).

Η νέα υπηρεσία ξεκινάει από σήμερα, σε 9 καταστήματα, εξυπηρετώντας τις περιοχές του κέντρου της Αθήνας, Κλαυθμώνος, Κολωνάκι, Πλατεία Μαβίλη, της Γλυφάδας, της Βούλας καθώς και των Μελισσίων, Βριλησσίων, Πεντέλης και Χαλανδρίου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας Vodafone

Vodafone: Δωρεάν για όλους 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας προς όλους

Η Vodafone προσφέρει δωρεάν 20GB και 1000 λεπτά ομιλίας και αφορά οικιακούς και εταιρικούς πελάτες συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής.

Home Cinema ERT ERTFLIX featured

ERTFLIX: Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid

Μάθε αν η τηλεόρασή σου είναι συμβατή με τις νέες δωρεάν υπηρεσίες της ΕΡΤ Hybrid και πως να τις ενεργοποιήσεις για να δεις δωρεάν ταινίες και σειρές.

Home Cinema ERT ERTFLIX Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

ERTFLIX: Η υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ εμπλουτίζεται με δωρεάν ταινίες και σειρές

Η ΕΡΤ προσφέρει από σήμερα εντελώς δωρεάν 24 ξένες ταινίες, 12 ξένα σήριαλ, 10 βραβευμένες σειρές ντοκιμαντέρ, 13 γνωστές σειρές παιδικού προγράμματος.

Internet COSMOTE featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Συνήγορος του Καταναλωτή: Παράπονα για το 13033 και το 10306

Στον Συνήγορο του Καταναλωτή φτάνουν παράπονα από καταναλωτές για τα SMS προς το 13033 αλλά και των τηλεφωνικών κλήσεων στο 10306.