Εγκαίνια των νέων Γραφείων της GfK Hellas

Την Τρίτη το βράδυ βρεθήκαμε καλεσμένοι στα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων της GfK Hellas. Παρουσία πολλών πελατών, συνεργατών και προμηθευτών τόσο από τα τμήματα του Customer Research, όσο και του Marketing Services, η GfK Hellas φόρεσε τα καλά της και άνοιξε τις πόρτες της για να μας υποδεχθεί. Σε πολύ ευχάριστο και φιλικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στα νέα γραφεία, εκτάσεως 2.900 τ.μ., με υλικοτεχνική υποδομή που ακολουθεί τις σύγχρονες εξελίξεις της αγοράς.

Στις νέες εγκαταστάσεις της GfK Hellas, θα εργάζονται 100 μόνιμοι υπάλληλοι και 300 εξωτερικοί συνεργάτες, στοχεύοντας στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες της.

Σύντομο προφίλ / Όμιλος GfK – GfK Hellas
Ο Όμιλος GfK είναι η τέταρτη μεγαλύτερη εταιρεία έρευνας αγοράς στον κόσμο. Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες διαιρούνται σε Consumer Tracking, Retail and Technology, Media και Custom Research. Πέρα από τις 16 γερμανικές θυγατρικές εταιρίες, ο Όμιλος συνεργάζεται με περισσότερες από 120 άλλες θυγατρικές εταιρίες σε 50 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως.
Η GfK Hellas (πρώην Market Analysis), μία από τις παλαιότερες και ηγετικές εταιρείες ερευνών στην Ελλάδα, είναι από το 1999 μέλος του Ομίλου GfK ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την απόκτηση της ανεξάρτητης εταιρείας Edge Research and Consultancy.

Η GfK Hellas έχει μοναδική πείρα στο χώρο των τροφίμων και των ποτών, τσιγάρων, ταξιδιών, αυτοκινήτων, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, Syndicated έρευνες Omnibus και Catibus, έρευνες ικανοποίησης πελατών, έρευνες με τη μέθοδο του μυστικού επισκέπτη, Retail Audits κ.α. Η GfK Hellas είναι η μοναδική εταιρεία ερευνών που προσφέρει το συνδυασμό υπηρεσιών Custom Research και υπηρεσιών Retail Audit (ηλεκτρικών/ ηλεκτρονικών συσκευών, αλκοολούχων ποτών/αναψυκτικών, χυμών μακράς διάρκειας και εμφιαλωμένου νερού, σοκολάτας ρόφημα/ καφέ).

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2008 18:26

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.