Google, Ακυρώνεται το event της Δευτέρας λόγω του τυφώνα Sandy

Η Google είχε προγραμματίσει να αποκαλύψει τα Nexus 4 και Nexus 10 τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη, αλλά μόλις έγινε γνωστό ότι το event θα ακυρωθεί λόγω του τυφώνα Sandy. Δεν ξέρουμε πότε θα διεξαχθεί η εκδήλωση με την Google να αναφέρει ότι θα ενημερώσει μόλις έχουν και αυτοί περισσότερες πληροφορίες.

Επεξεργάστηκε την 14 Φεβρουαρίου 2022 14:27

Σχόλια

  • μλκιες λεμε τωρα? τι δλδ θα παει τυφωνας προς ν.υ. και θα την καταστρεψει? κατι αλλο σχεδιαζουν αυτοι...

  • Καλα ρε Google , ολόκληρη Αμερικη αλλού δεν έχεις να πας ;;

    Και τωρα δόθηκε ακόμη μια αναβολή στην πτώση της τιμης του samsung galaxy nexus !!

  • Καλά ρε παιδιά πάτε καλά; Εδώ μιλάμε για τυφώνα και προφανώς προέχει η ασφάλεια των ανθρώπων!!! Κι εσείς νοιάζεστε μόνο για τις συσκευές και μιλάτε για τον τυφώνα μιλάτε λες και είναι μελτεμάκι;;;
    Όχι φίλε 3dtv δεν θα καταστραφεί η Nεα Υόρκη, αλλά θα τεθούν σε κίνδυνο όσοι είχαν σκοπό να παραβρεθούν στο event (δημοσιογράφοι, φαν, εκπρόσωποι εταιριών κτλ). Γι αυτό το θα το αναβάλουν.

    Εγώ πιστεύω καλά έκαναν και το ανεβαλαν παρά να αλλάξουν περιοχή. Γιατί θα προκαλούσε σύγχυση σε όσους θα ήθελαν να παραβρεθούν και θα είχαν λίγο χρόνο να αναδιοργανωθεί για το event η Google και δεν θα παρουσιάζονταν σωστά οι συσκευές της.

  • @Panos7GR bro τι σε παραξενεύει........ ελλάδα είμαστε κανεις δεν νοιάζεται για κανέναν πέρα από τον εαυτό του.........

  • Εγώ διάβασα ότι στο χωρο της εκδηλωσης θα φιλοξενηθουν ανθρωποι που θα εχουν υποστει υλικες καταστροφες απο τον τυφωνα.

  • Άσε καλύτερα που το ανέβαλε, γιατί αντί να παρουσιάσει τα nexus, μπορει με τον επικίνδυνο τυφώνα, αυτοί να είχαν παρουσιαστεί στο nexus life !!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.