Business

Google I/O 2017: Ανακοινώθηκε για τις 17-19 Μαΐου

Την περασμένη εβδομάδα η Google μέσα από tweet προσπάθησε να μας δώσει να λύσουμε έναν γρίφο, ο οποίος φάνηκε να σχετίζεται με το Google I/O 2017. Το ίντερνετ κατέληξε ότι πρόκειται για την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το developer conference και έπεσε μέσα.

Ο CEO της Goole, Sundar Pichai, επιβεβαίωσε ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 17 με 19 Μαΐου. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από tweet που γράφει: “Yep, it’s true: I/O’17 will be at Shoreline Amphitheatre in Mountain View, CA on May 17-19. See you in 110 days 🙂 #io17”.

Όσο για το τι θα ανακοινωθεί εκεί, δεν έχουμε καμία ένδειξη, αλλά το πιο πιθανό είναι να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στην επόμενη έκδοση του Android. Μετά το Android N (που τελικά ήρθε ως Nougat), περιμένουμε το Android O, το οποίο δεν γνωρίζουμε πως θα ονομαστεί, ίσως δούμε το “Android Oreo”. Δεν αποκλείεται η ανακοίνωση hardware, μιας και πέρσι έγιναν τα αποκαλυπτήρια του Google Home. Επίσης, πέρσι είχε γίνει η ανακοίνωση των Allo και Duo, επομένως εκτός από τη νέα έκδοση του Android, ίσως δούμε και άλλες ανακοινώσεις software.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2017 12:58

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.