H Apple θυμάται τον Steve Jobs 10 χρόνια μετά τον θάνατό του

, H Apple θυμάται τον Steve Jobs 10 χρόνια μετά τον θάνατό του

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τη στιγμή που ο Steve Jobs άφησε την τελευταία του πνοή και η Apple τον θυμάται. Για την περίσταση, στον επίσημο δικτυακό της τόπο η Apple έχει ένα αφιέρωμα με τίτλο “Celebrating Steve”.

O συνιδρυτής της Apple και μεγάλος οραματιστής της τεχνολογίας, ο Steve Jobs, άφησε αυτόν τον κόσμο, αφήνοντας μία μεγάλη παρακαταθήκη πίσω του, την οποία και η Apple τιμά και σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο επίσημο site της Apple υπάρχει ένα μήνυμα από την Laurene Powell Jobs και την υπόλοιπη οικογένειά του, μαζί με ένα τρίλεπτο video tribute.

Μπορεί τα τρία λεπτά να φαντάζουν λίγα για να μπορέσει κανείς να δώσει όλο το εύρος της σκέψης και τις μοναδικές παρεμβάσεις του Steve Jobs, οι προτάσεις του οποίου βοήθησαν εν πολλοίς στη διαμόρφωση της εικόνας του τεχνολογικού κόσμου όπως τον βιώνουμε σήμερα. Όταν ένας άνθρωπος είναι το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη επαφή του κόσμου με το iMac, το iPad και το iPhone, τότε δεν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει ίχνος υπερβολής στην παραπάνω πρόταση.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.