Business

Huawei: Προσκλήσεις για την IFA 2016 – Ετοιμάζει νέο sub-brand

Η IFA 2016, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας, θα ανοίξει τις πύλες τις στις 2 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο για να υποδεχτεί τα μεγαλύτερα ονόματα ανά τον κόσμο. Ένα από αυτά είναι και η Huawei, η οποία ξεκίνησε να αποστέλλει προσκλήσεις για την 1η Σεπτεμβρίου.

Η πρόσκληση γράφει “Defy Expectations” (αψήφησε τις προσδοκίες) και αυτό είναι που θέλει να κάνει η Huawei. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Κινέζος κατασκευαστής θα ανακοινώσει νέο sub-brand με μεσαίας κατηγορίας smartphones, κατηγορία που θα συνυπάρχει μαζί με τα πετυχημένα Honor. Η αναφορά έγινε σε συνέντευξη του Kevin Ho, στελέχους της Huawei.

Επιπλέον, η Huawei μπορεί να ανακοινώσει το Huawei Mate 9, που έχει αρχίσει να διαρρέει αρκετά τελευταία, ένα smartphone που θα απευθυνθεί σε γυναίκες, το Huawei Nova και ίσως δούμε νέο Huawei smartwatch.

Και φέτος το Techblog θα βρεθεί στο Βερολίνο, καλεσμένο μάλιστα από την Huawei για να καλύψει όλες τις τρέχουσες εξελίξεις της τεχνολογίας. Εδώ θα δείτε με βίντεο όλες τις νέες συσκευές τεχνολογίας σε smartphones, tablets, gadgets και IoT (internet of things) όλων των εταιρειών.

Διαβάστε επίσης: Sony: Ξεκίνησε η αποστολή προσκλήσεων για την IFA 2016

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Αυγούστου 2016 11:45

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.