Η Apple πλήρωσε στη Samsung $770 εκ. για αθέτηση συμφωνίας

Apple, Η Apple πλήρωσε στη Samsung $770 εκ. για αθέτηση συμφωνίαςΤον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησε μία αναφορά σύμφωνα με την οποία η Samsung ζητούσε χρήματα από την Apple για αθέτηση συμφωνίας. Η Apple είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Samsung για 100 εκατομμύρια OLED panel καθένα το οποίο κόστιζε $70.

Δυστυχώς όμως η iPhone XS σειρά δεν πήγε όσο καλά ήθελε η Apple με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στο συμβόλαιο που υπέγραψε.

Σύμφωνα με ένα κορεατικό ειδησεογραφικό μέσο η Samsung κατάφερε να κερδίσει από την Apple 765.5 εκατομμύρια δολάρια για την αθέτηση της συμφωνίας.

Άλλες αναφορές ισχυρίζονται ότι η Apple πλήρωσε τη Samsung εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει το κενό που έφεραν οι μειωμένες πωλήσεις, ενώ κάποιες άλλες υποστηρίζουν ότι η Apple έκανε προσφορά στη Samsung,  ώστε να χρησιμοποιήσει OLED panel σε άλλα προϊόντα εκτός από τα iPhone όπως τα είπα iPad και τα Mac.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.