Η Essential, η startup του “πατέρα” του Android βάζει λουκέτο

, Η Essential, η startup του “πατέρα” του Android βάζει λουκέτο

Η Essential είναι η εταιρεία που δημιούργησε ο Andy Rubin και μόλις με ένα smartphone στην αγορά το οποίο ακούει στο όνομα Essential Phone, η εταιρεία βάζει λουκέτο. Το προηγούμενο διάστημα, υπήρξαν φήμες για ένα Essential Phone 2, smart home assistant και ένα ολοκαίνουργιο λειτουργικό σύστημα, ωστόσο όλα αυτά μένουν στο παρελθόν καθώς η startup εταιρεία του Rubin έκλεισε οριστικά.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Essential ήταν μία startup με δημιουργό τον Andy Rubin. Ο Rubin βρισκόταν στο δυναμικό της Google ωστόσο υπήρξαν κατηγορίες εναντίον του για ακατάλληλη σεξουαλική συμπεριφορά πράγμα που πιθανόν τον οδήγησε στην παραίτηση του από τον τεχνολογικό κολοσσό.

Η Essential ήταν η πρώτη εταιρεία στον κόσμο η οποία προσπάθησε να φέρει ένα smartphone όλο οθόνη με την ύπαρξη ενός notch στο πάνω μέρος ωστόσο οι πωλήσεις δεν ήταν και τόσο καλές. Βέβαια, την πορεία του smartphone στην αγορά επηρέασε και η αποκλειστική κυκλοφορία της συσκευής στην Αμερική.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Essential Essential android smartphones

Το επόμενο smartphone της Essential θυμίζει τηλεκοντρόλ

Η Essential ετοιμάζει ένα από τα πιο περίεργα smartphone που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, και σήμερα δημοσίευσε τα πρώτα teasers.

Smartphones Android Essential Essential android smartphones

Essential: Επιβεβαιώνεται το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο smartphone

Εκπρόσωπος της Essential επιβεβαίωσε το υπό κατασκευή smartphone στο XDA Developers, ελάχιστες είναι όμως οι πληροφορίες για αυτό.

Smartphones Essential Essential android smartphones Essential Phone

Ήρθε το τέλος για το Essential Phone που έφερε το notch στα smartphone

Το Essential Phone έφερε το notch στα smartphone, το οποίο “υιοθέτησαν” σχεδόν όλες οι εταιρείες Android smartphone και η Apple, με τα αποθέματα της συσκευής να εξαντλούνται και να σταματάει η παραγωγή της.

Smartphones Essential Essential Phone

Το Essential Phone 2 ακυρώνεται και o Andry Rubin ανακοινώνει αλλαγές

Σύμφωνα με ανάρτηση του Andry Rubin, συνιδρυτή του Android, στο Twitter, το Essential Phone 2 οδεύει προς ακύρωση μιας και ετοιμάζει κάτι πολύ καλύτερο το οποίο θα είναι “game changer”. Το αρχικό Essential Phone ήταν αυτό που έφερε το notch στα smartphone και τη “διχόνοια” στους καταναλωτές, με την πλειοψηφία τους να το κατακρίνουν.