Η Globalsat εισέρχεται στο χώρο του Internet of Things (IoT)

Globalsat IoT, Η Globalsat εισέρχεται στο χώρο του Internet of Things (IoT)

Η Globalsat, που αποτελεί μέλος του Ομίλου εταιρειών AUDIOVISUAL, αναζητώντας συνεχώς νέες λύσεις σε Β2Β προϊόντα και υπηρεσίες, εισέρχεται στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet Of Things (IoT), με σκοπό να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με κορυφαίες εταιρείες από διαφορετικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας και να προσφέρει ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές ψηφιακές λύσεις. Για την παροχή end-to-end IoT λύσεων η Globalsat προχώρησε σε συμφωνία με την Vodafone Innovus, θυγατρική της Vodafone Ελλάδας, με σκοπό να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρει η πρωτοποριακή IoT πλατφόρμα της.

Το Internet Οf Things αποτελεί το επόμενο μεγάλο βήμα στον χώρο της τεχνολογίας. Πρόκειται για λύσεις μέσω των οποίων διάφορες ηλεκτρικές, ηλεκτρονικές και άλλες συσκευές επικοινωνούν, ώστε να διασυνδέονται μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν δεδομένα, συγκεντρώνοντας αυτά σε μία πλατφόρμα προς αξιοποίηση της εκάστοτε επιχείρησης.

Με τη συμφωνία της Globalsat με την Vodafone Innovus, η Globalsat αποκτά πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που παρέχει η πλατφόρμα ΙοΤ και τις οποίες μπορεί να αξιοποιεί για να σχεδιάζει, να υλοποιεί και να παρέχει στις ελληνικές επιχειρήσεις τις πλέον σύγχρονες και ολοκληρωμένες τεχνολογικές ΙοΤ υπηρεσίες, με σκοπό να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να ψηφιοποιήσουν τις λειτουργίες τους.

Με ένα ευρύ σύνολο εφαρμογών, συνδεσιμότητας δικτύου, αυτοματισμού και προηγμένης επικοινωνίας, business insights και ανάλυσης δεδομένων αλλά και ασφάλειας που προσφέρει η πλατφόρμα IoT της Vodafone Innovus, οι επιχειρήσεις θα μπορούν να υλοποιούν και να επιταχύνουν λύσεις IoT, να προσφέρουν στους πελάτες τους αξιοσημείωτες νέες δυνατότητες, καθώς και να επιτυγχάνουνv επιχειρηματικά οφέλη με στοχευμένες λύσεις.

Οι λύσεις ΙοΤ εκτείνονται σε όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας όπως Βιομηχανία, Γεωργία, Τουρισμός, Μεταφορές, Ασφάλειες, Ναυτιλία, Λιανικό Εμπόριο, Χονδρική Αγορά, Leasing ενώ υποστηρίζουν και End-To-End λύσεις για Έξυπνες Πόλεις (Smart Cities), Έξυπνους Πολίτες (Smart Citizens), Ιατρικές συμβουλές και άμεση αντιμετώπιση περιστατικών και άλλα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.