Η Huawei βοήθησε τη MediaTek στην κατασκευή του 5G modem Helio M70 αρχιτεκτονικής 7nm

huawei βοήθεια mediatek κατασκευή 5g modem helio m70 7nm, Η Huawei βοήθησε τη MediaTek στην κατασκευή του 5G modem Helio M70 αρχιτεκτονικής 7nm

Μέσα στο 2019 η Huawei θα παρουσιάσει το πρώτο της 5G smartphone αλλά με την τεχνογνωσία που έχει, βοηθάει και άλλες εταιρείες όπως τη MediaTek για την κατασκευή του πρώτου της 5G modem, Helio M70, το οποίο θα εμφανιστεί σε smartphones μέσα στο 2019.

Η MediaTek έκανε προσπάθειες για την ανάπτυξη 5G τεχνολογιών έτσι ώστε να κατασκευάσει το δικό της 5G modem, και είχε σημαντική βοήθεια από τη Huawei σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης και συνεργασίας, ενώ βοήθεια έλαβε και από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας NTT DoCoMo και China Mobile. Το 5G modem θα κατασκευαστεί μαζικά σε συνεργασία με την TSMC βασισμένο στην αρχιτεκτονική 7nm ενσωματώνοντας την τεχνολογία EUV.

Μετά τη θέσπιση των κανονισμών για τα 5G standards, η MediaTek ανακοίνωσε, νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία, το Helio M70 5G modem το οποίο υποστηρίζει ταχύτητες δεδομένων 5Gbps και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους κατασκευαστές smartphone και παρόχους τηλεπικοινωνιών.

Ο πρόεδρος της MediaTek, Joe Chen, τόνισε πως η εταιρεία έχει συμβάλλει στην εξάπλωση των smartphones στο να γίνουν δημοφιλή και να φτάσουν σε όσο περισσότερους καταναλωτές γίνεται. Πέραν αυτού, ο στόχος της MediaTek είναι η μαζική είσοδος της εταιρείας στην παροχή 5G modem μέσα στο 2019 έτσι ώστε να έχει ισχυρή παρουσία στα smartphones για το διάστημα 2020 έως 2022 και να εξασφαλίσουν την καλύτερη εμπειρία χρήσης για τους καταναλωτές.

huawei βοήθεια mediatek κατασκευή 5g modem helio m70 7nm, Η Huawei βοήθησε τη MediaTek στην κατασκευή του 5G modem Helio M70 αρχιτεκτονικής 7nm

huawei βοήθεια mediatek κατασκευή 5g modem helio m70 7nm, Η Huawei βοήθησε τη MediaTek στην κατασκευή του 5G modem Helio M70 αρχιτεκτονικής 7nm

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Το 5G δεν θα έπρεπε να επιτραπεί να xρησιμοποιηθεί. Όποιος θέλει googlαρει να μάθει τον λόγο…

alekos

ΚώσταςD σωστός !!!!!!!!!!!!!!!

giorgosgek

Εψαξα 5g στο google , δεν εβγαλε τιποτα , θες να μας εξηγησεις τον λογο η να παραθεσεις καποιο link . Μεχρι στιγμης μονο απο κατι ιεχωβαδες που χτυπανε την πορτα εχω μαθει . Εννοειται πως ολα βλαπτουν και δεν πιστευω οτι αυτο θα βελτιωσει την κατασταση , υπαρχουν τοσα αλλα πιο σημαντικα που πρεπει να προσεχουμε.

ΚώσταςD.

ενδεικτικά γράψε: η Σκοτεινή Πλευρά του 5G. σε πληροφορω ότι πρόκειται για στρατιωτικό πρόγραμμα παρακολούθησης και γνωρίζουν από πειράματα πόσο επιβλαβές είναι για τα ζωικά κύτταρα αλλά χ€στ!κ*ν εννοείται …

mixtri

To τι βλακείες γράφονται ακόμα και σήμερα σε τεχνολογικά σαιτ….

ΚώσταςD.

Ελα ρε mixtri εξυπνε εσύ;;; αυτό ήταν όλο το σχόλιο σου; Ξέρεις το κατά πόσο είμαι λάτρης της τεχνολογίας η όχι; Η το κατά πόσο πολύ ασχολούμαι ή όχι; Όταν δεν ξέρεις κάποιον ή όταν εσύ είσαι ανίδεος καλύτερα να το βουλωνεις. Η τεχνολογία αναλόγως στα χέρια αυτών που βρίσκεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλό και για κακό. Τώρα αν είσαι μικρός στο μυαλό η στην ηλικία δεν σε παρεξηγώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Smartphones Android Smartphones featured MediaTek

Qualcomm και Mediatek μόντεμ 5G αφήνουν 714 συσκευές ευάλωτες σε επιθέσεις – Δείτε τη λίστα

Πανεπιστημιακοί ερευνητές στη Σιγκαπούρη εντόπισαν τρωτά σημεία σε μόντεμ 5G που παράγονται από την Qualcomm και την MediaTek.

Smartphones featured MediaTek vivo

vivo X100 Pro: Πώς ανταποκρίνεται ο Mediatek Dimensity 9300 στο τεστ θερμικής απόδοσης

To vivo X100 Pro έφτασε στα χέρια των πρώτων reviewer και μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για τη θερμική απόδοση του Mediatek Dimensity 9300.

Smartphones Apple featured MediaTek

Μετά το Snapdragon 8 Gen 3, και άλλο τσιπ ξεπέρασε το Apple A17 Pro;

Όλα τα premium smartphones διαθέτουν ισχυρούς επεξεργαστές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις και οι διαφορές δεν είναι εύκολα αντιληπτές.