Η Vodafone φέρνει τα Oppo smartphones στην Ευρώπη

Oppo , Η Vodafone φέρνει τα Oppo smartphones στην Ευρώπη

Η Oppo και η Vodafone ανακοίνωσαν μια νέα ολοκληρωμένη συμφωνία εταιρικής σχέσης, φέρνοντας ένα ευρύ φάσμα από τα smartphones της Oppo στις ευρωπαϊκές αγορές ξεκινώντας αυτόν τον μήνα.

Η συνεργασία της Oppo με τη Vodafone αποσκοπεί στην επιτάχυνση της υιοθέτησης 5G στην ευρωπαϊκή αγορά και στην περαιτέρω επέκταση της διαθεσιμότητας των προϊόντων Oppo σε περισσότερες αγορές και πελάτες της Vodafone. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στις σειρές A, Reno και Find X να είναι διαθέσιμα σε φυσικά και online καταστήματα της Vodafone. Στην πρώτη φάση της συνεργασίας, οι καλυπτόμενες αγορές περιλαμβάνουν τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και τις Κάτω Χώρες, με περισσότερες χώρες να προστίθενται στο μέλλον.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι περισσότερες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας έχουν αρχίσει να λειτουργούν κανονικά, επιτρέποντας στις Oppo και Vodafone να διασφαλίσουν τη συνέχεια της συμφωνίας. Τα φυσικά καταστήματα λιανικής περιορίζονται λόγω των συμβουλών που εκδόθηκαν σχετικά με την πανδημία, οπότε οι εταιρείες σχεδιάζουν να αναπτύξουν τα διαδικτυακά τους κανάλια πωλήσεων για να διασφαλίσουν τη συνεχή υποστήριξη των πελατών.

Oppo , Η Vodafone φέρνει τα Oppo smartphones στην Ευρώπη

Σε μια εποχή που η μεγαλύτερη αντίπαλός της Oppo , η  Huawei, περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο με τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ και Κίνας, αυτή η συμφωνία ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για τις δύο εμπλεκόμενες εταιρείες. Για την Oppo , αυτή η συνεργασία φέρνει μια επιπλέον αγορά για την ανακάλυψη προϊόντων χρησιμοποιώντας τα υπάρχοντα κανάλια μάρκετινγκ της Vodafone σε όλη την Ευρώπη.

Για τη Vodafone το γεγονός ότι θα έχει διαθεσιμότητα βασικών ναυαρχίδων όπως το Find X2 Pro καθώς και άλλα smartphones από την εταιρεία για χρήση στο δίκτυό της και για την προώθηση των συνολικών στόχων τους για την υιοθέτηση του 5G. Για τους πελάτες, παρουσιάζεται ως μια καλή ευκαιρία να αγοράσουν δυνατά smartphone μια εταιρεία που γνωρίζουν χρόνια, βασιζόμενοι στην παρούσα εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί. Ωστόσο το δελτίο τύπου δεν αναφέρει καμία αποκλειστικότητα, αλλά αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι κάτι που θα συμβεί στο μέλλον.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones iPhone 15 Pro Max OPPO

iPhone 15 Pro Max VS Oppo Find X7 Ultra: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα;

Η κάμερα του Oppo Find X7 Ultra έχει μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στον ιστότοπο κάμερας DXOMark, πιο υψηλή από του iPhone 15 Pro Max.

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Gear featured OPPO

Oppo Air Glass 3 XR: Έξυπνα γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας με φωνητικό βοηθό ΑΙ

H Oppo έδωσε το παρόν στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και το νέο πρωτότυπο γυαλιών Air Glass 3 XR.