IFA 2022: Η Samsung Electronics θα αποκαλύψει το νέο της virtual avatar

samsung electronics, IFA 2022: Η Samsung Electronics θα αποκαλύψει το νέο της virtual avatar

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το νέο της virtual avatar, τον G∙Nusmas, στην IFA 2022 στο Βερολίνο.

Ο G∙Nusmas είναι ένας μικρόσωμος, μπλε εξωγήινος με μεγάλα σφαιρικά μάτια που εργάζεται στη Samsung Electronics ως μηχανικός, αναφέρει η εταιρεία. Αν δεν το παρατηρήσατε, το όνομα του είναι Samsung γραμμένο ανάποδα.

Η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ιστορίες για το νέο της εικονικό avatar στα social media της εταιρείας προκειμένου να δημιουργήσει μεγαλύτερο connection με τους καταναλωτές μικρής ηλικίας.

«Επιτρέποντας στον ιδιότροπο και λαμπρό εξωγήινο μας να δείξει στο κοινό διαφορετικές πλευρές της Samsung, ελπίζω οι καταναλωτές μας να αισθάνονται πιο εξοικειωμένοι με την επωνυμία μας», δήλωσε ο Lee Young-hee, chief marketing officer και head of global marketing της Samsung Electronics.

Η IFA 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business 5G Samsung Electronics

Η Samsung σημειώνει νέο ρεκόρ ταχύτητας στο 5G – 1,75 Gbps σε απόσταση 10 χλμ

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι πέτυχε ταχύτητες ρεκόρ στη μεταφορά δεδομένων μέσω δικτύου 5G mmWave.

Business featured Samsung Samsung Electronics

Η Samsung ανακοινώνει τον οδικό χάρτη για τα chip 1,4 nm

Στο ετήσιο Samsung Foundry Forum event, ο κορεατικός κολοσσός ανακοίνωσε τα μελλοντικά σχέδια που έχει στον κλάδο της κατασκευής chip.

Business IFA 2022

IFA 2022: Απoλογισμός της μεγάλης έκθεσης τεχνολογίας

Η IFA Berlin επέστρεψε δυναμικά ως η κορυφαία έκθεση παγκοσμίως του κλάδου, έχοντας στο επίκεντρό της τη βιωσιμότητα, την «έξυπνη» συνδεσιμότητα των συσκευών και τις λύσεις Smart Home.

Business featured Samsung Samsung Electronics

Samsung Electronics: Έφυγε με 42 Βραβεία από τα IDEA 2022

Δύο χρυσά, πέντε ασημένια και ένα χάλκινο βραβείο απέσπασε η Samsung Electronics στα International Design Excellence Awards 2022.