IFA 2022: Τι περιμένουμε από τη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

, IFA 2022: Τι περιμένουμε από τη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

Ο Σεπτέμβριος συνεπάγεται πολλές εκδηλώσεις παρουσίασης προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας. Αν και η Apple οργανώνει τη δική της εκδήλωση, όπου θα παρουσιάσει το iPhone 14, πολλές μάρκες όπως η SONY, η LG και η Asus, συμμετέχουν στο τεχνολογικό συνέδριο IFA 2022 για να λανσάρουν τα προϊόντα τους και να τα παρουσιάσουν στο αγοραστικό κοινό.

Η IFA 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 2-6 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο ICC στο Βερολίνο και η ομάδα του Techblog θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει όλες τις ανακοινώσεις τεχνολογίας.

Λόγω της πανδημίας, τα IFA των προηγούμενων χρόνων είτε ήταν πιο περιορισμένα είτε ακυρώθηκαν. Φέτος, όμως, το συνέδριο επιστρέφει στην κανονικότητα. Όπως ήταν φυσικό, οι φήμες σχετικά με το τι θα δούμε σε αυτό έχουν πάρει φωτιά.

Asus

, IFA 2022: Τι περιμένουμε από τη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

Η Asus ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση IFA 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου στις 2 μ.μ. CEST (8 π.μ. ET). Έχει, μάλιστα, δημιουργήσει έναν ιστότοπο που παρουσιάζει το πολυαναμενόμενο Zenbook 17 Fold OLED και ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για την εκδήλωση.

Οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες δείχνουν πως το laptop που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της CES 2022 είναι έτοιμο να πάει στα ράφια. Η Asus αναμένεται να μοιραστεί το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας, την τιμή και άλλες σημαντικές πληροφορίες διαθεσιμότητας για το Zenbook 17 Fold OLED στην εκδήλωση.

HMD (Nokia)

, IFA 2022: Τι περιμένουμε από τη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας

Η Nokia επιβεβαίωσε ότι θα συμμετέχει στην IFA 2022 και θα φιλοξενήσει την εκδήλωσή της την 1η Σεπτεμβρίου. Αν και οι λεπτομέρειες είναι σπάνιες αυτή τη στιγμή, αναμένουμε από την εταιρεία να κυκλοφορήσει νέα midrangers της σειράς Nokia G και Χ.

LG

Παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκε από την αγορά κινητών, η LG παραμένει σημαντικός παίκτης στις τηλεοράσεις και τις οθόνες. Έχει αποκαλύψει, δε, ότι θα παρουσιάσει μια νέα «συστοιχία προϊόντων», αλλά ακόμα δεν έχουμε ακούσει λέξη για το ποια θα είναι αυτά.

Qualcomm

Όπως και πέρυσι, η φετινή εναρκτήρια ομιλία θα είναι από τον πρόεδρο της Qualcomm, Cristiano Amon, ο οποίος θα μιλήσει για τις αναδυόμενες τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας, 5G, AI και πολλά άλλα. Η εταιρεία μπορεί να παρουσιάσει τον επεξεργαστή ARM επόμενης γενιάς για Windows.

Samsung

Η εταιρεία κάνει τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις για τα νέα της smartphone στη δική της εκδήλωση Unpacked, ωστόσο κρατάει για το IFA την παρουσίαση των τηλεοράσεων και των τεχνολογιών οθόνης επόμενης γενιάς. Φέτος έχει ετοιμάσει την εκδήλωσή της «Life Unstoppable» για το IFA.

Οι φήμες θέλουν τον τεχνολογικό κολοσσό να κυκλοφορεί μια τεράστια ενημέρωση για το SmartThings – την πλατφόρμα IoT της Samsung για έξυπνα ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και πολλά άλλα. Λέγεται ότι θα προσθέσει υποστήριξη για “χιλιάδες πρόσθετες συσκευές IoT και έξυπνες οικιακές συσκευές”.

Sony

Η Sony δεν έχει αποκαλύψει τίποτα για τα σχέδιά της για το IFA. Εμείς περιμένουμε ανακοινώσεις για νέες τηλεοράσεις, εξοπλισμό ήχου και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές.

TCL

Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι την 1η Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει «την τελευταία τεχνολογία οθόνης για τηλεοράσεις Mini LED QLED μεγάλης οθόνης, μια πλήρη σειρά έξυπνων οικιακών συσκευών και μια ποικιλία νέων πρωτοτύπων τηλεοράσεων».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.