Η IKEA θα κυκλοφορήσει "έξυπνα ηχεία" σε συνεργασία με την SONOS

IKEA SONOS, Η IKEA θα κυκλοφορήσει "έξυπνα ηχεία" σε συνεργασία με την SONOS
Ο γίγαντας των επίπλων οικιακής χρήσης IKEA εισέρχεται σταθερά στην αγορά προϊόντων “έξυπνου σπιτιού”, εισάγοντας προϊόντα όπως τον “έξυπνο φωτισμό”, τα ηχεία Bluetooth και τελευταία τις “έξυπνες” περσίδες παραθύρων.
Η εταιρεία έχει ανακοινώσει εδώ και έναν χρόνο περίπου ότι συνεργάζεται με την εταιρεία ηχείων Sonos για να αναπτύξει τρόπους να συνδυάσει συσκευές ήχου και μουσικής με έπιπλα και τελικά αποκάλυψε ότι τα συνεργατικά προϊόντα τους θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν τον Αύγουστο. Οι συσκευές θα αποτελούν την σειρά “Symfonisk” και θα είναι πλήρως συμβατές με τα υπάρχοντα προϊόντα της Sonos, καθώς και με τη σειρά προϊόντων Smart Home της Ikea, η οποία περιλαμβάνει “έξυπνες” πρίζες, φωτιστικά και περσίδες παραθύρων. Ένα διαφημιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε μαζί με την ανακοίνωση αναφέρει ότι ο στόχος της συνεργασίας είναι να συνδυαστεί η “τεχνογνωσία στον ήχο” της Sonos με τη “γνώση της επίπλωσης για το σπίτι” της Ikea.
Δυστυχώς δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τα τελικά προϊόντα της Symfonisk. Η Ikea λέει ότι περισσότερες πληροφορίες θα έρθουν αργότερα μέσα στον χρόνο, αλλά το διαφημιστικό τους βίντεο κάνει άμεση αναφορά για smart speakers που θα “κρύβονται” μέσα στα έπιπλα. Πέρυσι οι δύο εταιρείες αποκάλυψαν ένα μη λειτουργικό πρωτότυπο ενός επιτοίχιου smart speaker, οπότε είναι πιθανό να δούμε ένα μείγμα συσκευών ήχου σε συνδυασμό με έπιπλα και με πιο παραδοσιακούς τρόπους σχεδίασης.
Εξακολουθεί να μην υπάρχει καμία πληροφόρηση σχετικά με την τιμολόγηση, αλλά φαίνεται ότι η Ikea θα προσφέρει τα προϊόντα συνεργασίας με την Sonos λίγο πιο προσιτά από τις συσκευές της ίδιας της εταιρείας ήχου, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games IKEA

ΙΚΕΑ: Νέα σειρά gaming προϊόντων σε συνεργασία με την ROG (Republic of Gamers)

H ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη νέα συλλογή gaming προϊόντων για το σπίτι που είναι σχεδιασμένα να κάνουν την gaming εμπειρία καλύτερη, συστήνοντας το gaming στο σπίτι με νέους τρόπους.

Gear IKEA

Ikea Tradfi: Η smart λάμπα μπορεί να τρέξει… Doom

Τρελαμένοι gamers κατάφεραν να βάλουν την έξυπνη λάμπα Tradfi του Ikea να τρέχει Doom, με μερικές προσαρμογές.

Games IKEA Microsoft PlayStation 5

IKEA: Βοηθά στην τοποθέτηση των PlayStation 5 και Xbox Series X με ομοιώματα

Η IKEA, θέλωντας να βοηθήσει τους πελάτες της στην οργάνωση του σπιτιού, δημιούργησε ομοιώματα των PlayStation 5 και Xbox Series X.

Business featured IKEA

Συνεργασία IKEA και ROG με νέα σειρά επίπλων και αξεσουάρ για gamers

Μία νέα σειρά από 30 έπιπλα και αξεσουάρ θα κυκλοφορήσει, με επίκεντρο την ξεκούραση και την άνεση των gamers.