iStorm, Ανοίγει και δεύτερο κατάστημα Apple στο εμπορικό κέντρο River West

O Όμιλος Quest στον οποίο ανήκει κατά 100% το κατάστημα iStorm στην πλατεία Κολωνακίου στην Αθήνα, ετοιμάζεται να ανοίξει και δεύτερο κατάστημα Apple Premium Reseller (APR) αυτή τη φορά στο εμπορικό κέντρο River West που βρίσκεται στα Δυτικά Προάστια. Με το καλό λοιπόν και όταν κάνει εγκαίνια το νέο iStorm να τους κάνουμε και εμείς σεφτέ με το iPhone 5!

, iStorm, Ανοίγει και δεύτερο κατάστημα Apple στο εμπορικό κέντρο River West

, iStorm, Ανοίγει και δεύτερο κατάστημα Apple στο εμπορικό κέντρο River West

iStorm
Σε ένα μοναδικό, πρότυπο χώρο, διαμορφωμένο σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές των Apple Stores, με διαθέσιμα όλα τα κορυφαία προϊόντα της Apple, ώστε να μπορεί ο καθένας να τα γνωρίσει πριν επιλέξει, με την πρώτη σε ελληνικό κατάστημα πλήρως εξοπλισμένη με υπολογιστές Μac αίθουσα εκπαιδεύσεων και με προσωπικό από τους καλύτερους έλληνες Apple experts, το iStorm έχει στόχο να προσφέρει στους «φίλους» και χρήστες των προϊόντων Apple – επαγγελματίες και ερασιτέχνες – αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Apple μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας, της απλότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iphonias

τι ομορφη που ειναι η δευτερη φωτο….

Σπυρος

Εγω μενω Aιγαλεω!!!! οποτε οταν με το καλο ανοιξει το καταστημα!!! θα κανω μια βολτα.

Γιάννης

δώστε iphone στον λαό!!!!!!

Nikkos K

Η πρώτη μου σκέψη μόλις πάτησα το πόδι μου στο River West, ήταν αυτή. Να μπορούσα να ανοίξω ένα κατάστημα Apple εκεί και να μαζέψει όλο το χαρτί από Δυτικά προάστεια, Πειραιά κλπ.

Αλλά….που είναι το κεφάλαιο όταν το χρειάζεσαι;;; Και μιλάμε για πολλά λεφτά.

lorentzos

ωραιο ρε παιδια δεν λεω καλη η apple αλλα εαν μπεις εκει, κατω απο 100 ευρω δεν περνεις τιποτα, τουλαχιστον για τους περισσοτερους που τα οικονομικα ειναι στενα αυτον τον καιρο..

soultil

έχει δίκιο ο lorentzos, πέρα από τα ομολογουμένως υπερτιμημένα προϊόντα (το να αγοράζεις τη καινοτομια και το όνομα της apple δεν είναι και λίγο και ίσως αρκετοί να τα δίνουν άνετα, αλλά οι καιροι είναι δύσκολοι) με μισθούς 500 και 700 ευρώ, θα δώσεις 1 μηνιάτικο… πόσο μάλλον στα δυτικά προάστια… πιο πολύ με φτηνα smartphones με android τους βλέπω τους γείτονες…και καλά κάνουν…

Thodoris

Ένα απο αυτά τα iphone να μου δίναν και τί στον κόσμο… Μακάρι να είχα την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ένα 🙁

Nikkos K

Δεν παίζει ρόλο που θα είναι στα Δυτικά. Στο σημείο που είναι εξυπηρετεί μεγάλη μέρος της Αττικής όπως και το ΙΚΕΑ που βρίσκεται δίπλα. Εγώ πιστεύω χρειάζεται ένα τέτοιο κατάστημα στην περιοχή.
Kαι σίγουρα υπάρχουν πολλά που μπορεί να αγοράσει κάποιος με λιγότερα από €100. Mouse, πληκτρολόγια, θήκες, ακουστικά, φορτιστές, βάσεις, iPod Shuffle κλπ.
Ας μην είμαστε τόσο μίζεροι. Σίγουρα οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά δεν το βάζουμε κάτω.
Ούτε τα προϊόντα της Apple είναι άπιαστα και δυσεύρετα, ούτε και εμείς δεν….έχουμε στον ήλιο μοίρα.
Να μην το βάζουμε κάτω. Αυτό ξέρω να πω.

Nickolas

Εννοείται οτι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, όπως λέει και ο φίλος παραπάνω, αλλα αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να πιανομαστε και κορόιδα και να πληρώνουμε 35 ευρώ για ακουστικά μέτριας ποιότητας που χαλάνε το πολύ μέσα σε έξι μήνες, τη στιγμή μάλιστα που στην Αμερική δίνουν γι αυτά λιγότερο από 30 δολάρια. Ένα παράδειγμα έφερα με τα ακουστικά, τα υπόλοιπα προϊόντα εκει μέσα είναι εξίσου υπερτιμημενα. Επίσης τα πράγματα που κοστίζουν 100 ευρώ και κάτω είνα κυρίως αξεσουάρ συσκευών που κοστίζουν 600 ευρώ και πάνω, οπότε για πολλούς ναι είναι άπιαστα. Κατα τα άλλα μπράβο τους που κατάφεραν και άνοιξαν και άλλο κατάστημα εν μέσω κρίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.