Η Jennifer Lopez κρατάει το  LG G8 ThinQ στο βίντεοκλιπ του νέου Single “Medicine”

Το νέο LG G8 ThinQ που πιάσαμε στα χέρια μας για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο στην έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη, κρατάει στα χέρια της η Jennifer Lopez στο βίντεοκλιπ του νέου Single με τίτλο “Medicine”. Τοποθέτηση προϊόντος για την LG μέσα σε ένα βιντεοκλιπ που ανέβηκε την προηγούμενη Κυριακή και ήδη μετράει 11.7 εκ. προβολές!

Το LG G8 ThinQ ξεχωρίζει με τα ιδιαίτερα gestures που αναγνωρίζει και ξεκλειδώνει διαβάζοντας τις φλέβες που έχουμε στο χέρι μας κάτω ακριβώς από την παλάμη μας. Στο βιντεοκλι η Jennifer Lopez το χρησιμοποιεί για να ενεργοποιήσει την selfie camera και να τραβήξει φωτογραφία και μετά για να απαντήσει στον French Montana ο οποίος ραπάρει στο τραγούδι.

Το LG G8 ThinQ ενσωματώνει επεξεργαστή Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου, οθόνη OLED 6.1 ιντσών, selfie camera 8MP και dual camera στο πίσω μέρος 16MP και 12MP.

Jennifer Lopez, Η Jennifer Lopez κρατάει το  LG G8 ThinQ στο βίντεοκλιπ του νέου Single “Medicine”

Jennifer Lopez, Η Jennifer Lopez κρατάει το  LG G8 ThinQ στο βίντεοκλιπ του νέου Single “Medicine”

Ακολουθεί και το δικό μας hands-on για το LG G8 ThinQ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

ε ναι, μετά εισέπραξε τα χρήματα που της έταξαν, έπλυνε τα χέρια της με χλωρίνη και συνέχισε να χρησιμοποιεί το iPhone της, και όλα καλά!!! χαχαχαχα!!!

NikosAr

Ωραία εισέπραξε τα χρήματα για τη διαφήμιση …. αλλά πόσο κόμπλεξ βγάζεις ρε φίλε …. λες να έχουν το σύνδρομο που περιγράφεις αυτοί οι άνθρωποι ;;

Dimos

Οι περισσότεροι απο αυτούς θεωρώ ότι ούτε καν γνωρίζουν άλλες μάρκες τηλεφώνων, πέραν της apple. Και προφανώς αγοράζουν με γνώμονα το ακριβότερο και πιο δημοφιλές. Γι’αυτό το λέει, απλά το αναφέρει ο φίλος απο πάνω με καυστικό- χιουμοριστικό τρόπο.
Εσύ είσαι αυτός φίλε μου, που βγάζεις επιθετικότητα, χωρίς λόγο.

NikosAr

Αυτό που βάζεις (ετε) ταμπέλες και τα ξέρετε όλα ….

Dimos

Ούτε ταμπέλες ούτε τα ξέρω όλα.
Φιλικά πάντα.

Darth

και καλά κάνουν
1. λεφτά έχουν δεν τους νοιάζει
2. προσφέρει αυτό που θέλουν με τον καλύτερο τρόπο και με πρόσθετες πληρωμές έχουν άψογο συγχρονισμό μεταξύ συσκευών
3. βρίσκουν κάθε τι αξεσουάρ για την συσκευή τους κάθε χαζό θήκη κάθε χαζό προσθήκη που μπορεί να φανταστείς (ο σημαντικότερος λόγος αγοράς)

Kostas

Τώρα ξέρουμε και τι κρατούσες εσύ κατα τη διάρκεια του βιντεο κλιπ! (Y)

giannogeorge

Βρε δεν πα’ να το κρατάει και ο Darth Vader; δεν πουλάει μάνα μου.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Χτες έστελνα τρεις το βράδυ report στη samsung για bug στην βλακια το one ui βρίζοντας τους amateurs και idiots (οχι και πως πιστεύω οτι εξετάζουν άνθρωποι σοβαρά τα reports αλλα τεσπα λεω μια τοις εκατο να τα διαβάζουν κραξε τους… ) αγανακτισμενος με το περασμένο της ωρας που ημουν αναγκασμενος να στελνω reports και σκεφτόμουν τι καλά θα ηταν να υπήρχαν εναλλακτικές απο τη Samsung στην high end κατηγορία.

Δυστυχως ολοι τους ειναι παρε τον ενα και χτυπα τον άλλο…. Και τα λάθη που κάνουν ολοι μα ολοι οι oem ειναι τόσο σοβαρά και οι επιλογές τους τοσο αστοχες που δικαια η samsung εχει γινει μονοπώλιο

να προλαβω ομως τα ανηλικα στο μυαλό που θα κανουν κριτική πανω στις εκρηξεις του note 7, δειτε πως αντιμετωπιστηκε απο τη Samsung το συμβαν και ποσα δις μπηκε μεσα απο την οριστική ανάκληση του και πως αντιμετωπίζει η σαπακομανα lg οσους τις γυρίζουν τα σαπακια της με κιτρινες οθονες, με ghosting, με καμμενα pixel και καμένες μητρικες….

Κατι lg, sony, htc Δεν τους σωνει καμια lopez 🙂

djfapples

Τί bug παρατήρησες στο one ui?

παπαροκας

σου στέλνω ολογράφως το report αν και δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει! εσυ μονο sony κοιτας

scroll capture doesn’t work properly if
you choose it via s pen and screen
write command!!!!

it’s a basic thing for the s pen faction
you idiots! fix it or go home!

παπαροκας

παντως το one ui ειναι τραγικό σε σχέση με το Samsung experience με εξαίρεση τα gestures τα οποία και θα πρεπε να χε αντιγράψει νωρίτερα απο την 🍏 Apple!…

Ironman mark 45 αισίως...

Μόνο αηδία προκαλούν τα παραπάνω προκλητικά – προσβλητικά σχόλια. Το lg g7 αυτή τη στιγμή στα 320 ευρώ είναι τζάμπα , έξυπνη αγορά , και με το καλό στην ίδια τιμή του χρόνου το g8. Το έχω ξαναγράψει. Ευχαριστώ όλους όσους λένε τη μια βλ@κ€ι@ πίσω απο την άλλη για την lg και μπορούμε να αγοράζουμε κινητάρα σε τιμή χώμα!

Dimos

Μάλλον οι κάτοχοι LG έχουν τη μύγα..(Και όχι άδικα, αλλά τέλος πάντων)..
Ξυπνήστε!! Για οποιοδήποτε κινητό κρατούσε πέρα απο iPhone, αυτά θα ήταν τα σχόλια και πάλι!
Δεν σας είπαμε καμπούρηδες..

Greg

Βρε και εμένα αν με πλήρωναν και……………………. θαλάσσια αγγουράκια θα κράταγα!!! καλώς η κακώς όλοι οι διάσημοι ξέρουμε τι μάρκας κινητό χρησιμοποιούν, γιαυτό και έχει πετύχει σαν μάρκα, όχι γιατί φτιάχνει τα καλύτερα κινητά ή επειδή το (κλειδωμένο) λογισμικό της είναι το καλύτερο, αλλά γιατί ο απλός κόσμος αντιγράφει τους διάσημους.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Ε ναι! Οι πιθανότητες της συγκεκριμένης σοου γουμαν να ηξερε οτι υπάρχει μια μάρκα lg που βγάζει κινητα ηταν αναλογες με τις γνώσεις της οτι τα Φάρσαλα φτιάχνουν χαλβα

and

Στην Αμερική όπου ζει η Τζενιφερ, η LG είναι τρίτη σε πωλήσεις… Πιστεύω να την έχει ακουστά

Σταυρος

Οι Παλιές Αγάπες Πάνε Στο Παράδεισο…………….LG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.