Kantar: Το Windows Phone ξεπέρασε το iOS [Ρωσία]

Το μεγαλύτερο ποσοστό στην αγορά το έχει με διαφορά το Android, ακολουθεί το iOS ενώ η Microsoft με το δικό της Windows Phone, ζορίστηκε αρκετά. Μπορεί η όμως η Microsoft με το mobile OS Windows Phone να ανταγωνιστεί την Apple, έστω και σε μεμονωμένη αγορά; Η εταιρεία ερευνών Kantar, δείχνει πως ναι.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσίευσε η Kantar Worldpanel, στη Ρωσία το Windows Phone είναι μπροστά από το iOS, έχοντας το 12% της αγοράς, ενώ το OS της Apple έχει το 10.8%. Τα δεδομένα που δημοσιεύτηκαν μιλάνε για τους πρώτους 8 μήνες του 2015 και το Windows Phone κατάφερε να περάσει μπροστά τον Αύγουστο και τον Ιούλιο.

Να σημειώσουμε ότι τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν τα νέα iPhone 6s και iPhone 6s Plus και το πιο πιθανό είναι το iOS να έχει περάσει και πάλι μπροστά.

Πέρα από τη Ρωσία, το Windows Phone είδε τα ποσοστά του να αυξάνονται και σε άλλες αγορές ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με report που δημοσιοποίησε τον προηγούμενο μήνα η Kantar, το OS της Microsoft ανέβηκε σε Γερμανία, Γαλλία και Αυστραλία την περίοδο Ιουνίου-Αυγούστου.

Στο εξής η Microsoft ποντάρει να αυξήσει τα ποσοστά της με το Windows 10 Mobile.

Kantar: Το Windows Phone ξεπέρασε το iOS στη Ρωσία, Kantar: Το Windows Phone ξεπέρασε το iOS [Ρωσία]

Kantar: Το Windows Phone ξεπέρασε το iOS στη Ρωσία, Kantar: Το Windows Phone ξεπέρασε το iOS [Ρωσία]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikolas

καλά την Apple την έχει μεζέ, πρεπει όμως να κατακρημνίσει την Google

Αλέξανδρος

Όπα, τι έγινε; Η μιλιά έμεινε πίσω από την ms. Απίστευτο.
Τρέμε android ερχόμαστε…………….. χαχαχαχαχααάά.
Sorry για το troling ( αλλά χρειάζεται και λίγο καυστικό καλαμπούρι ) αλλά μπράβο στα wm. Προσωπικά επειδή είναι περιορισμένων δυνατοτήτων ( πάντα σε σχέση με το android ) δύσκολα θα πήγαινα αλλά δε παύει να είναι ένα καλό ελαφρύ os που πιστεύω και το πρόβλημα με το store θα λυθεί σύντομα γιατί με τα 10άρια θα τραβήξει devs.
Αν δεν είχα πολλές απαιτήσεις και ήταν να διαλέξω ανάμεσα σε ios και wm θα έπαιρνα σίγουρα windows mobile. Ο λόγος φυσικά είναι και οικονομικός αλλά πιστεύω ότι και το continium θα βοηθήσει πολύ.

Darth

και το αστειο ολης της υποθεσης ειναι οτι μιλια… βγαζει περρισοτερο κέρδος απο το android και win μαζι…

TechGeek

Πολύ κλάμα στην Apple που έχασε 0.7% στην Ρωσία. Μιλάμε πάει για πτώχευση. Ολόκληρο άρθρο επειδή έχασε ελάχιστα η Apple στην Ρωσία μια αγορά που ως γνωστό από τον καιρό που της επιβλήθηκαν οι κύρωσης σνομπάρουν όσο μπορούν ότι Αμερικανικο. Το ότι το marketshare της Microsoft με τα κινητά ανά το παγκόσμιο ούτε 3% δεν είναι και έχει πτώση εδώ και χρονια ας το ξεχάσουμε, φτάνει που νίκησε την apple στην Ρωσία.

Gvirginia

Και η MS και η Google Αμερικάνικες είναι, δεν έχασαν όμως….

Sosimple

@TechGeek: Αφου σνομπαρουν καθε τι αμερικανικο, γιατι δε σνομπαρανε και τα windows που επισης ειναι Αμερικανικα? Δεν εχει νοημα αυτο που λες.
Κατα τα υπολοιπα δεν μου αρεσουν τα windows phone, αλλα δεν οφείλεται σε αυτο που λες..

Valentinos

Η άποψη μου, θέλουν πολύ να φθάσουν το ios κανένα από τα παραπάνω android και ειδικά windows δεν μπορεί όπως κάνουν και τόσα χρόνια τα OS X φυσικά ανώτερο λογισμικό , μην ξεχνάτε όμως ότι έρχεται και το Ubuntu Phone (Linux) (android based on Linux αλλά καμία σχέση) πιστεύω θα πάει καλά σαν λειτουργικό πετάει.

thanoik

windows phone και τα μυαλα στα καγκελα!!!!!!!!!

Sotiris

O Techgeek εννοεί οτι η Apple θεωρείται το σήμα κατατεθέν της αμερικανικής τεχνολογίας και έχει κηρυχτεί το ios ως κάτι μη αποδεκτό από τον ίδιο τον Πούτιν. Εκεί οφείλεται το προσπέρασμα και όσοι έχουν έστω έναν γνωστό από Ρωσία το ξέρουν.

Anarchy79

TechGeek Το πέταξες το τούβλο σου. Και η m$ ειναι αμερικάνικη όπως σου προείπαν τα παιδια πριν απο μένα. Μην πετατε τουβλα μερικοί, με αυτά που λέτε χτιζονται σπίτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.