Business

Καταδίκη για… αγύριστη βιντεοκασέτα μετά από 21 χρόνια

H Canon McBride είχε νοικιάσει μία βιντεοκασέτα εδώ και 21 χρόνια, αλλά δεν την επέστρεψε ποτέ και ανακάλυψε ότι καταδικάστηκε για αυτό. Η κατηγορία είναι κατάχρηση σε βαθμό κακουργήματος μισθωμένης περιουσίας.

Η Canon McBride ανακάλυψε ότι έχει καταδικαστεί για κακούργημα για μία βιντεοκασέτα VHS της ταινίας Sabrina, the Teenage Witch που είχε νοικιάσει από κάποιο βίντεοκλαμπ στην Οκλαχόμα, όπου διέμενε το 2000. Μάλιστα, η ίδια θεωρεί ότι την ενοικίαση δεν την είχε κάνει η ίδια, αλλά το αγόρι της εκείνη την εποχή και ήταν πατέρας δύο κοριτσιών. Η ίδια δεν θυμάται να έχει νοικιάσει τη συγκεκριμένη βιντεοκασέτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι η μόνη που έχει συμβεί στις ΗΠΑ, με αρκετές αναφορές να κάνουν λόγο ακόμα και για ποινές φυλάκισης σε περιπτώσεις που δεν έχουν επιστραφεί βιντεοκασέτες, όπως προέκυψε από την έρευνα που έκανε η ίδια η Canon McBride, όταν ανακάλυψε ότι υπήρχε πρόβλημα με το γεγονός ότι δεν έχει επιστρέψει εδώ και 21 χρόνια την εν λόγω βιντεοκασέτα.

Επεξεργάστηκε την 26 Απριλίου 2021 19:37

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.