Business

LG: Ανακοινώνει νέο λογότυπο για το brand

Η LG παρουσίασε το νέο της λογότυπο της εταιρείας που διαθέτει μια πιο επίπεδη εμφάνιση και μια πιο ανοιχτή απόχρωση κόκκινου που ονομάζεται LG Active Red.

Το χαρακτηριστικό σλόγκαν Life’s Good της επωνυμίας θα χρησιμοποιηθεί ευρύτερα σε όλη την επωνυμία και τη συσκευασία προϊόντων και θα διαθέτει νέα γραμματοσειρά. Η LG επιδιώκει μια πιο «δυναμική και νεανική» εμφάνιση με την ελπίδα να επανεφεύρει την ταυτότητα της επωνυμίας της.

“Έχοντας μια ισχυρή, συνεπή στρατηγική επωνυμίας μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε καλύτερα την πρόταση αξίας και τη μοναδική μας ταυτότητα, που συνδυάζει αρμονικά την καινοτομία και τη ζεστασιά. Εφαρμόζοντας τη στρατηγική της νέας επωνυμίας, η LG στοχεύει να γίνει μια εμβληματική μάρκα που έχει απήχηση στους καταναλωτές που ξεπερνούν γενιές και τοποθεσίες.” – William Cho, Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics

Η LG προσπαθεί επίσης να προσθέσει περισσότερη έκφραση στο λογότυπο της υπογραφής της στο web, χρησιμοποιώντας εκφραστικές κινήσεις όπως το κλείσιμο του ματιού, το χαμόγελο και το νεύμα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.