LG και Logitech συνεργάζονται και προσφέρουν λύσεις τηλεδιάσκεψης

, LG και Logitech συνεργάζονται και προσφέρουν λύσεις τηλεδιάσκεψης

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics, συνεργάστηκε με την Logitech International με σκοπό να προσφέρουν απρόσκοπτες και ευκρινείς συναντήσεις. Οι κάμερες συνδιάσκεψης και οι λύσεις τηλεδιασκέψεων της Logitech ενσωματώνονται πλέον εύκολα σε πλήθος οθονών της LG, παρέχοντας έτσι ένα εκτενές χαρτοφυλάκιο λύσεων τηλεδιάσκεψης υψηλής ποιότητας για αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες συσκέψεων και χώρους εργασίας στο σπίτι.

H Logitech Rally Bar είναι μια ολοκληρωμένη λύση τηλεδιάσκεψης που περιέχει μια κάμερα με κινηματογραφική ποιότητα εικόνας ενώ χρησιμοποιεί AI για να προσαρμόζει την εστίαση ανάλογα με το βάθος και την κίνηση. Τα ηχεία της Rally Bar έχουν σχεδιαστεί για να ‘γεμίζουν’ τον χώρο, ενώ τα μικρόφωνά της φιλτράρουν τον θόρυβο από εξωτερικούς παράγοντες. Ένα από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η νέα Λειτουργία Συσκευών. Αυτή η ενσωματωμένη επιλογή προσφέρει πρόσβαση σε δημοφιλή εργαλεία τηλεδιάσκεψης, όπως το Microsoft Teams και το Zoom, χωρίς να χρειάζεται υπολογιστής.

, LG και Logitech συνεργάζονται και προσφέρουν λύσεις τηλεδιάσκεψης

Η Rally Bar της Logitech είναι ιδανική για το ευρύ χαρτοφυλάκιο των οθονών LG για αίθουσες συνεδριάσεων. H σειρά οθονών Ultra-High Definition της LG προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια με ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων και ασυναγώνιστη ποιότητα, ενώ τα χαρακτηριστικά anti-glare coating (αντιθαμβωτική επίστρωση) και in-plane switching διασφαλίζουν την απρόσκοπτη απόδοση εικόνας από οποιοδήποτε σημείο στον χώρο. Σε συνδυασμό με το βελτιστοποιημένο εικονοσκόπιο AI της Logitech Rally Bar ή της Rally Bar Mini, οι τηλεδιασκέψεις πλησιάζουν την εμπειρία των προσωπικών συναντήσεων.

Η σύζευξη των LED All-in-one και της Logitech Rally Bar αποτελεί την ιδανική λύση για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι οθόνες All-in-one LED μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα είτε στον τοίχο είτε σε συρόμενη βάση για κοινή χρήση περιεχομένου των εργαζομένων, ενώ προσθέτοντας την απλή ενσωμάτωση της Logitech Rally Bar, κάθε χώρος γίνεται κέντρο προσωπικής και απομακρυσμένης συνεργασίας.

Δελτίο Τύπου

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.