LG Mobile: 23% πτώση στις πωλήσεις τρίτου τριμήνου

Μετά τις Samsung και Apple, η LG ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου, ακολουθώντας επίσης πτωτική πορεία. Όπως η Samsung, έτσι και η LG είναι μια τεράστια εταιρεία όπου το τμήμα mobile αποτελεί μόνο ένα κομμάτι της.

Πρόκειται για την LG Mobile Communications, όπου ανήκουν τα smartphones, και η οποία ανέφερε έσοδα 2.3 δισ. δολαρίων για το τρίτο τρίμηνο. Αυτό σημαίνει πτώση 23% στις πωλήσεις από το αντίστοιχο τρίμηνο του 2015.

Επιπλέον, το τμήμα Mobile Communications ανακοίνωσε λειτουργικές απώλειες 389.4 δισ. δολαρίων λόγω χαμηλότερων πωλήσεων στις premium συσκευές. Από Ιούλιο μέχρι Σεπτέμβριο απεστάλησαν 13.5 εκατ. LG συσκευές. Κατά την περίοδο αυτή, στη Β. Αμερική οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 14% από το δεύτερο τρίμηνο.

Για το τρίμηνο που λήγει τον Δεκέμβριο, η LG λέει ότι θα επικεντρωθεί στο LG V20 και σε συσκευές στη σειρά “X” και “Κ”. Σχεδιάζει να κάνει αλλαγές στη δομή του τμήματος mobile, για να ανταπεξέλθει καλύτερα στις απαιτήσεις του μέλλοντος. Σε κάποιο βαθμό η LG αναμένεται να ωφεληθεί από την αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7. Το LG V20 θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για όσους επιστρέφουν το Note 7 ή δεν θέλουν συσκευή της Samsung.

lg q3 earnings, LG Mobile: 23% πτώση στις πωλήσεις τρίτου τριμήνου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos ms

αφου ολο κατι θεματα με bootloop και μαλακιες εχουν τα κινητα σας πως να μην περιμενετε πτωση . φτιαξτε τα προβληματα στο κινητο και ολο και πιο πολλα ατομα θα ερθουν στην lg

Πέτρος Π

Τελικά φέτος όλες οι εταιρείες πτώση σημείωσαν! Λογικό πάντως, νομίζω ότι ο κόσμος έχει μπουχτήσει πια με όλα αυτά… Ποιος είναι διατεθειμένος να σκάει κάθε χρόνο ένα χιλιάρικο για νέα ναυαρχίδα που όπως φαίνεται όλο και κάποιο πρόβλημα θα έχει…

Darth

μπορεί να έπαθε bootloop το λογισμικό και να μην υπολογίζει σωστά

Παπαροκας tiamat

Ποτε ξανα lg

Α79

Θα είναι μεγάλη εξέλιξη,όταν οι καταναλωτές συνειδητοποιησουν πόσα εξαρτώνται από αυτούς.
Ότι μπορούν να μη σκάνε ένα σωρό λεφτά.
Ότι μπορούν να μην αγοράζουν κάθε χρόνο
Ότι μπορούν να αλλάζουν εταιρεία
Ότι μπορούν να μην είναι πρόβατα μιας εταιρίας.
Τότε θα μάθουν κ οι κατασκευαστες να προσέχουν περισσότερο,να χρεώνουν λιγότερο και να σέβονται τον πελάτη.
Όσο υπάρχουν Samsung iPhone Sony fans, τοτε θα μας τα παίρνουν αιωνίως.

TERMANOLOGY

Mετα απ το g4 που μου βγαλανε την πιστη στο service 25 μέρες ποτέ ξανα.

Vasilist

Για εμένα η LG είναι η πιο under rated εταιρεία από όλες, αλλά όντως βλέπω πολλούς που είχαν θέμα με το bootloop του G4 και της έμεινε το όνομα bootloop, όπως στη Samsung οι εκρήξεις.
Άλλη φορά να προσέχουν τι πουλάνε και όπως λέει ένας φίλος πιο πάνω εμείς τους ανεβάζουμε και εμείς τους ρίχνουμε ας μην είμαστε πρόβατα και κολλημένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.