LG: Αποστολή προσκλήσεων για την MWC 2016 – Τι ανακοινώνει;

Έναν μήνα και κάτι μετά την έκθεση CES του Λας Βέγκας (εδώ όλες οι ανακοινώσεις) έρχεται η το επόμενο μεγάλο tech event που λέγεται MWC 2016 και θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Φέτος η έκθεση θα πραγματοποιηθεί λίγο νωρίτερα, ξεκινά 22 Φεβρουαρίου και τελειώνει 25 Φεβρουαρίου.

Λίγο πριν ανοίξει τις πύλες της, έχουμε τα press events των κατασκευαστών οι οποίοι συχνά ανακοινώνουν τις ναυαρχίδες της νέας χρονιάς. Η Samsung μάλιστα λέγεται ότι θα ανακοινώσει το Samsung Galaxy S7 στις 21 Φεβρουαρίου.

Όσο για την LG δεν γνωρίζουμε τι θα ανακοινώσει, όμως ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για event που θα πραγματοποιήσει επίσης 21 του επόμενου μήνα. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα ανακοινώσει τη νέα της ναυαρχίδα LG G5.

Δυστυχώς εμείς από το teaser δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά. Είναι ένα μουσικό κουτί και με έντονα γράμματα γράφει Play begins. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα κάνει κάποια ανακοίνωση που μάλλον σχετίζεται με τη μουσική ή κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνουμε από το teaser.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Ιανουαρίου 2016 16:00

Σχόλια

  • Νταξει δε θα εντυπωσιαστω αν παρουσιασει καμια δικια της υπηρεσια μουσικης σαν το music της apple το milk της samsung κλπ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.