LG: Απαντά στο Samsung Pay με νέο σύστημα πληρωμών

Την ώρα που η Samsung επεκτείνει τη διαθεσιμότητα του Samsung Pay σε περισσότερες χώρες, ένας άλλος Κορεάτης ετοιμάζεται να μπει στην αγορά. H LG επιβεβαιώνει ότι θα λανσάρει το δικό της σύστημα πληρωμών το οποίο φυσικά έχει σκοπό να μπει εμπόδιο στην εξάπλωση της Samsung αλλά και του Android Pay.

Η LG ξεκίνησε τη συνεργασία με Shinhan Card και KB Kookmin Card, δυο από τις μεγαλύτερες εταιρείες πιστωτικών καρτών στην Κορέα. Οι πληροφορίες λένε ότι η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τον επόμενο μήνα (μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει η περίοδος των γιορτών).

Η LG θα υποστηρίζει τεχνολογία MST (magnetic secure transmission) μαζί με NFC. Η ίδια δηλώνει ότι θέλει η υπηρεσία της να προσφέρει ευκολία και ευελιξία στην διαδικασία των πληρωμών. Η κίνηση της LG έχει απευθείας στόχο την Samsung Pay, το μόνο που χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία MST. Ενώ το NFC κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις ανέπαφες συναλλαγές, η τεχνολογία MST έρχεται για να προσφέρει συμβατότητα με παλαιότερα τερματικά.

Τέλος, σύμφωνα με το Android Central, η LG επιβεβαίωσε ότι η υπηρεσία πληρωμών θα περιοριστεί στην αγορά της Κορέας (υποθέτουμε για αρχή μόνο).

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 16:01

Σχόλια

  • Ως κορεατικη αντι-samsung ηταν ενα επιβεβλημένο βημα! Μπραβο της γιατι το samsung pay ειναι χιλιομετρα μπροστα απο το apple και αυτό έπρεπε να ακολουθήσει

  • Αντί να συμφωνήσουν όλοι (ακόμα και η κομπλεξική μην πω ποια, αυτή που τα βαφτίζει όλα δικά της - δεν είπα ποια, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται) σε ένα κοινό σύστημα και να κινηθούν να το γενικεύσουν, βγάζουν 50 παραλλαγές.

    Άντε με το καλό και η Huawei (ως μέγεθος δικαιούται).

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.