LG Real Folding Window: Σκληρό σαν γυαλί και εύκαμπτο σαν πλαστικό

, LG Real Folding Window: Σκληρό σαν γυαλί και εύκαμπτο σαν πλαστικό

H LG παρουσιάζει μία νέα οθόνη, εύκαμπτη όπως το πλαστικό, αλλά με την υψηλή αντοχή που προσφέρει το γυαλί. Η καινοτομία της LG Chem συνίσταται στην επικάλυψη με ένα ειδικό υλικό της εύκαμπτης οθόνης για να αποκτήσει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Το υλικό της LG έχει αναπτυχθεί με σκοπό τη χρήση πάνω σε ένα θερμοπλαστικό πολυμερές (PET). Παρουσιάζει πολύ ευέλικτα χαρακτηριστικά, όπως είναι η δυνατότητα της αμφίδρομης αναδίπλωσης, ενώ οι κατασκευαστές που ενδιαφέρονται να μπουν ή βρίσκονται ήδη στον πολλά υποσχόμενο κόσμο των foldables, δεν θα χρειαστεί να κάνουν σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό τους, προκειμένου να ενσωματώσουν την οθόνη της LG στα μοντέλα τους.

Η LG ονομάζει το σχέδιο της Real Folding Window και παρουσιάζει πολύ υψηλή αντοχή στις δοκιμές που έχει υποβληθεί μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της LG, η έναρξη της μαζικής παραγωγής των οθονών αυτών θα μπορούσε να ξεκινήσει ήδη από το 2022, έτσι ώστε να αρχίσει η χρήση τους σε αναδιπλούμενες συσκευές από το 2023 και έπειτα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

αν δεν γρατζουνιζεται και τοσο ευκολα οσο και η οθονη των τωρινων fold θα εχουμε οντως μια σπουδαία καινοτομια…

giorgosgek

Νομιζω εχουν βγει κι αλλες αναλογες τεχνολογιες απο διαφορες εταιρειες , απλα μενει να τις δουμε. Μακαρι να γινουν πιο ανθεκτικα , θα δουμε πραγματακια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.