LG: 25% αύξηση πωλήσεων στα smartphones το 2014

Η LG είναι ο νούμερο 2 τεχνολογικός γίγαντας στη Νότιο Κορέα και με τον καιρό μοιάζει να τα πηγαίνει όλο και καλύτερα ειδικά όσον αφορά στα smartphones. Τα LG G2 και LG G3 της έδωσαν μεγάλη ώθηση. Σύμφωνα με νέες αναφορές από την Κορέα, η LG υπολογίζει ότι θα έχει αύξηση 25% στις πωλήσεις των smartphones για το 2014.

Αυτή η εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεων ίσως φέρει την LG στην τρίτη θέση όσο αφορά στους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως. Οι αποστολές smartphones για την LG υπολογίζονται στα 59.6 εκατομμύρια για το 2014, σε σχέση με τα 47.6 εκατομμύρια το 2013. Οι αναλυτές φαίνεται πως έπεσαν μέσα στις προβλέψεις τους για 60 εκατομμύρια συσκευές.

Η σημαντική άνοδος αποδίδεται κυρίως στην αυξημένη δημοτικότητα της σειράς G η οποία έχει τα LG G3,LG G3 Stylus και LG G3 Beat μεταξύ άλλων.

Το 2015 αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερη άνοδο με το LG G Flex 2 που έχει κυκλοφορήσει ήδη και το LG G4 που αναμένεται τους επόμενους μήνες.

lg αύξηση πωλήσεων, LG: 25% αύξηση πωλήσεων στα smartphones το 2014

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
papi1978

Για το update στο g2 ούτε λόγο ακόμα δεν έκαναν!!

Tom

Πολυ δυνατη η LG, και μοναδικη η ικανοτητα της να προσφερει τοπ προιοντα σε τοπ (μποτομ δηλαδη) τιμες

vkrd

αυτη η εταιρεία οτι εκανε με τα μονιτορ, φθηνα (σχετικα) και καλά, κάνει με τα κινητα . Ειδικα μονιτορ και οθονες δε χαλανε με τιποτα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.