Λύθηκε το παζλ: Στις 11-12 Μαΐου θα γίνει το Google I/O 2022

Google I/O, Λύθηκε το παζλ: Στις 11-12 Μαΐου θα γίνει το Google I/O 2022

Google I/O, Λύθηκε το παζλ: Στις 11-12 Μαΐου θα γίνει το Google I/O 2022

Το Google I/O 2022 θα γίνει τον Μάιο και συγκεκριμένα στις 11 και 12 του μήνα αποκλειστικά σε virtual μορφή. Το teaser της Google περιείχε ένα παζλ, το οποίο κατάφεραν να λύσουν οι πιο παρατηρητικοί.

Το Google I/O 2022 διοργανώνεται στα μέσα Μαΐου, δεν απαιτεί κάποιο κόστος για να το παρακολουθήσει κανείς, ενώ, λόγω του Covid 19 θα είναι ένα αμιγώς virtual event. Στο io.google στο YouTube θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο event, ενώ παράλληλα με το κεντρικό I/O 2022 θα τρέχει και το I/O Adventure, το οποίο θα προσφέρει μία interactive εμπειρία.

Θα υπάρχει η κεντρική ομιλία του Sundar Pichai στις 11 Μαΐου, από το Αμφιθέατρο Shoreline της Google και όχι από το Googleplex, στοιχείο που δείχνει ότι οι κεντρικές ομιλίες απευθύνονται σε ευρύτερο κοινό. Πολλά παράλληλα events θα είναι διαθέσιμα για το οικοσύστημα της Google και όσους developers ενδιαφέρονται για όλα όσα θα παρουσιάσει η Google.

To φετινό Google I/O διαρκεί μία ημέρα λιγότερη από ό,τι συνήθως, ενώ κεντρική θέση στην παρουσίαση θα έχει το Android 13, μεταξύ άλλων.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.