Business

Μαζικές αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών από την Apple

Ενώπιον μίας τεράστιας πρόκλησης βρίσκεται η Apple, καθώς ένα κύμα αποχωρήσεων πλήττει τις τάξεις των στελεχών της εταιρίας του Κουπερτίνο.

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022, o τεχνολογικός κολοσσός έχασε περίπου δώδεκα υψηλόβαθμα στελέχη. Τα περισσότερα από αυτά τα άτομα έφεραν τον τίτλο του αντιπροέδρου, ο οποίος είναι ακριβώς κάτω από το επίπεδο του ανώτερου αντιπροέδρου που αναφέρεται στον CEO, Tim Cook.

Οι αποχωρήσεις περιελάμβαναν αντιπροέδρους που επιβλέπουν τομείς όπως ο βιομηχανικός σχεδιασμός, τα συστήματα πληροφοριών, οι προσπάθειες της Apple στο cloud, θέματα μηχανικής υλικού και λογισμικού, θέματα απορρήτου, πωλήσεις σε αναδυόμενες αγορές, συνδρομητικές υπηρεσίες και προμήθειες.

Τα προηγούμενα χρόνια, η Apple μπορεί να έχασε ένα ή δύο σημαντικά στελέχη ανά έτος, όπως όταν ο επικεφαλής του έργου αυτοοδηγούμενου αυτοκινήτου της «μετακόμισε» στη Ford το 2021.

Σχόλια

  • Στο καλό και να μας γράφετε Loosers!!! Προφανώς δεν αντέξατε την λάμψη της θεάς μας κ το βάρος να την υπηρετήσετε σωστά. Θα στρατολογήσουμε ( Mobilize) Νέους κ ταλαντούχους υπηκόους με μπόλικη διάθεση για standing novation και break through Ideas. Και μέσα στον ρημαγδό για την τεχνητή νοημοσύνη κλπ προπαγάνδα των εξω από δω, σας δίνω μια τέτοια . Ε Τ Ο Ι Μ Ο Ι? 8 Γιγα Ραμ , brussed steel frame , glass back στο νέο iphone!
    Εσείς ακόμη να προπαραγγείλετε? ( Με προεξόφληση ε!!)

    • Καλημέρα Ανδρέα,

      Γιατί γράφεις για αυτά που δεν κατέχεις με εκφράσεις που δεν κατανοείς;
      Standing (N)ovation...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.