Metropolis & Mad | Στρατηγική συνεργασία για ένα μέλλον γεμάτο μουσική

Η Metropolis, η κορυφαία αλυσίδα μουσικής και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, υποδέχεται τον όμιλο μουσικών μέσων και υπηρεσιών Mad στη μετοχική της σύνθεση, στοχεύοντας σε μια δυναμική στρατηγική συνεργασία για την ανάπτυξη και εξέλιξη των δυνατοτήτων της μουσικής βιομηχανίας. Η πορεία του Mad και της Metropolis έχει αποδείξει ότι και οι δύο γνωρίζουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους με δυναμικές συνεργασίες και καινοτόμες υπηρεσίες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κοινού.

Θεμέλιο της συνεργασίας στάθηκε η αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δύο εταιριών και το κοινό όραμα για το μέλλον της μουσικής στην Ελλάδα. Η διοίκηση της Metropolis από την οικογένεια Τοπιτζή, η οποία δημιούργησε τα τελευταία 20 χρόνια την κορυφαία αλυσίδα μουσικής και ψυχαγωγίας, συνεχίζει να χαράσσει την στρατηγική για μια νέα εποχή, η οποία θα αναδεικνύει τα πολλαπλά μέσα που συνδέονται με τη μουσική.

Η Metropolis και το Mad, μέσα από τη μετοχική τους συνεργασία ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να προσφέρουν στο κοινό περισσότερες σύγχρονες δυνατότητες και υπηρεσίες για ακόμα πιο ολοκληρωμένες μουσικές εμπειρίες, για ένα μέλλον γεμάτο μουσική.

Επεξεργάστηκε την 9 Ιανουαρίου 2009 12:08

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.