Nokia: Αλλαγή εμφάνισης μετά από 60 χρόνια – Το νέο λογότυπο

Nokia, Nokia: Αλλαγή εμφάνισης μετά από 60 χρόνια – Το νέο λογότυπο

Στον επανασχεδιασμό του λογότυπού της προχώρησε η Nokia, καθώς η φινλανδική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού 5G προσπαθεί να σταματήσει τον κόσμο να τη συνδέει με τα κινητά τηλέφωνα.

Η Nokia έχει αποσυρθεί από αυτή την αγορά εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Η ανανέωση του brand της συνοδεύεται από ένα σύνολο νέων στρατηγικών στόχων, που αποσκοπούν στην ταχύτερη ανάπτυξη καθώς ο κόσμος υιοθετεί ολοένα και περισσότερο τις τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας πέμπτης γενιάς. Τα τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia εξακολουθούν να πωλούνται από την HMD Global Oy. Η HMD εξαγόρασε τη δραστηριότητα αυτή αφότου η Microsoft, η οποία την είχε αγοράσει το 2014, σταμάτησε να χρησιμοποιεί το όνομα.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο Pekka Lundmark, η Nokia θα εστιάσει στην αύξηση του μεριδίου αγοράς της στη δραστηριότητά της όπου διαθέτει εξοπλισμό δικτύων σε εταιρείες υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Αλλωστε, ευνοείται από τις εξελίξεις, αφότου ορισμένες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις απαγόρευσαν στην κινεζική ανταγωνίστριά της, την Huawei, να πουλά εξαρτήματα για δίκτυα 5G.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.